Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Samsung Galaxy Note 9 - steget vidare

Samsung Galaxy Note 9 tar ytterligare ett steg i utvecklingen av mobiltelefoners kapacitet. Samsung har lånat det bästa från deras tidigare modeller, så som den prisvinnande kameran från Samsung Galaxy S9, och tagit steget vidare med en ännu kraftigare processor och ett stort batteri. Samsung Galaxy Note 9 kommer med smarta S Pen, tidigare känt från Note-serien. Pennan kan ännu mer tack vare Bluetoothanslutningen.
 Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note 9

Inga produkter

Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 834 kr/månad i 24 månader
  
 
 
  • 6.4” Infinity display, S Pen
  • 12 megapixels dubbla kameror
  • 4000 mAH batteri, 512 GB lagring
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (<5)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 719 kr/månad i 24 månader
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 719 kr/månad i 24 månader
  
 
 Samsung Galaxy Note9

S Pen med Bluetooth

Ikoniska S Pen följer självklart med Samsung Galaxy Note 9. S Pennan förvandlar din mobiltelefon till ett verktyg som är lika kreativt som effektivt, och förenklar din vardag och ditt arbete. Med S Pen kan du anteckna direkt på skärmen utan att låsa upp mobilen. Du kan också snabbt och enkelt sketcha, klippa ut och navigera på skärmen. Tack vare Bluetooth-anslutning fungerar den också som en fjärrkontroll för din Note 9.

 Samsung Galaxy Note9

Prisvinnande kamera

Samsung Galaxy Note 9 kommer med samma prisvinnande kamera som Samsung Galaxy S9. På samma sätt som på S9 kan du också skapa personliga emojis, alltså animerade versioner av dig själv, som du kan skicka till dina vänner. Note 9 har också den läckra SuperSlow-mo-funktionen som filmar 960 bilder per sekund (fps) som fångar alla detaljer. Tillsammans med dubbla objektiv och optisk zoom är detta en otrolig kameramobil.

 Samsung Galaxy Note9

Kraftigare och snabbare

Samsung Galaxy Note 9 är snabbaste Note-mobilen någonsin. Processorn i Note 9 är hela 53% snabbare än Note 8. Det ger dig hastighet och kapacitet som kan hantera flera och tunga filer. Note 9s batterikapacitet är förbättrad med 21%. En otroligt skarp Super AMOLED-skärm, inbyggda högtalare finjusterade av AKG och ett batteri på 4000 mAh tar Samsung Galaxy Note 9 till en ny nivå i mobiltelefonsvärlden.

Läs mer om Elgigantens produkter: