Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

HWQ66T top image

HW-Q66T - Topptestad soundbar från Samsung

För att få en komplett TV-upplevelse behöver du ett bra ljud, och många väljer idag en soundbar för att få en elegant och välljudande lösning. Samsung HW-Q66T är en högpresterande soundbar som har fått utmärkelsen Särskilt rekommenderad i tidningen Ljud & Bild - läs hela testet här!

Fantastisk ljudkvalitet och smarta funktioner

För dig som vill ha bästa möjliga ljud till din TV så är en soundbar ett måste, och Samsung HW-Q66T har en ljudkvalitet som tilltalar de flesta.

Tidningen Ljud & Bild skriver bland annat: HW-Q66T har det mest balanserade ljudet i sin klass. Basen från subwoofern är välintegrerad i ljudbilden. Dialogerna i film är klara med god tyngd.

Dessutom kommer Samsung HW-Q66T med flera smarta funktioner som förhöjer din upplevelse: exempelvis Adaptive Sound, som låter soundbaren analysera ljudnivån i omgivningen. Om dammsugaren exempelvis är igång i bakgrunden, så höjs soundbarens volym för att TV-ljudet ska fortsätta vara klart och välljudande. Dessutom har denna soundbar Bluetooth som gör att du kan njuta av dina favoritspellistor från Spotify via din smartphone.

HWQ66T
Q Symphony Q66T

Ta ljudupplevelsen ett steg längre med QLED TV och Q Symphony

Samsung HW-Q66T har stöd för funktionen Q Symphony, som gör att TV:ns inbyggda högtalare kan samspela med soundbaren och skapa en ännu mer omslutande ljudupplevelse. Den kraftfulla soundbaranläggningen, med totalt 360 watts uteffekt, kombineras då med högtalarna i din QLED TV för att ge ett ännu fylligare och mer naturtroget ljud.

Q Symphony stöds endast på kompatibla QLED 2020-modeller. För mer information, se databladet eller kontakta ditt närmaste varuhus för mer information.

Köp Samsung HW-Q66T här!

1
TOPPTESTAD

Samsung HW-Q66T 5.1ch Acoustic Beam soundbar med trådlös subwoofer

4,3
(47)

Njut av fängslande 3D-ljud när du ser på film med Samsung HW-Q66T 5.1ch Acoustic Beam soundbar med trådlös subwoofer. Enheten har Acoustic Beam-teknologi, Game Pro Mode och Bluetooth-anslutning, för suveränt ljud även när du inte tittar på TV.

5 990
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
Veckans erbjudande! Gäller till söndag 6/12 kl 23:59
  • Dolby Digital 5.1 / DTS VIrtual:X
  • Trådlös subwoofer
  • Game Pro Mode, Q-Symphony

Läs mer om våra produkter