Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

SanDisk iXpand - mer lagring på din iPhone och iPadFyller du minnet på din iPhone eller iPad alldeles för snabbt? Slutar det ofta med att du raderar bilder istället för att överföra dem till datorn? Då kan SanDisk iXpand Flash Drive vara ett bra alternativ för dig. Du utökar enkelt och snabbt lagringskapaciteten upp till 64 GB.
Flexibla anslutningsmöjligheter

Flexibla anslutningsmöjligheter

SanDisk iXpand kommer med två anslutningsmöjligheter, en USB-ingång och en Lightning-ingång. Tack vare detta är det otroligt enkelt att överföra bilder och videor mellan dina enheter. Anslut Sanisk iXand till datorn USB-ingång eller din iPads Lightning-ingång. Flash-minnet är så litet att du kan ta med det överallt.

Synkronisering via app

Synkronisera via app

När du laddar ner och använder iXpand-appen behöver du exempelvis bara ansluta din kamera till din iXpand för att innehållet ska synkroniseras automatiskt till din iPhone eller iPad. Detta är ett smidigt och tidsbesparande sätt att överföra innehåll. Du slipper kablar, internetanslutning och molnlagring. Om du vara säker på att dina filer är säkra kan du kryptera dina filer med lösenordsskydd.

Snabba överföringar

Snabb överföringshastighet

SanDisk iXpand kommer med snabb överföringshastighet och tre olika minnesstorlekar. Välj mellan 16, 32 och 64 GB beroende på hur mycket plats du behöver i din vardagsanvändning. Ta med dig dina spellistor, dina serier eller dina bilder överallt och spela upp dem i din iPad och iPhone även när du inte har en internetanslutning.

SanDisk-funktioner

SanDisk iXpand är kompatibel med:

- iPhone och iPad med Lightning-ingång samt iOS7 eller senare

- PC och Mac; Windows XP, Windows 7, Windows 8, Mac OS X v10.5+

Övrig information:

-  Klarar temperaturer mellan 0 och 60°

-  Batteriet är färdigladdat och redo att användas

-  2 års garanti

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:04:56