Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Sea of Thieves - Bli en riktig pirat

Sea of Thieves är ett uppslukande gemensamt äventyrsspel fyllt med pirater, oväntade faror och dyrbara skatter. Var den pirat du vill vara, dela äventyren med vänner och sätt dina egna regler, roller och mål. Bege dig in i en otrolig värld av orörda öar och mytiska monster. Oavsett om du äventyrar som en grupp eller seglar solo, kommer du att stöta på andra besättningar utan att veta om de kommer att vara vänner eller fiender. Sea of Thieves är exklusivt tillgängligt på Xbox One.
Bli en riktig pirat

Bli en riktig pirat

Sea of Thieves erbjuder den ultimata piratupplevelsen, allt från att segla och kämpa mot andra till att dra på skattjakter - allt du behöver för att leva ett piratliv och skapa nya legender. Det finns inga regler och roller, du är helt fri att hantera världen som du själv vill, och hur du vill möta andra spelare. På vägen mot att bli en piratlegend samlar du priser, bygger ett rykte och anpassa ditt skepp och din karaktär när spelet går vidare - ensam eller med dina vänner.

Unika flerspelarupplevelser

Upplev det innovativa flerspelarläget i denna gemensamma värld. Sea of Thieves är byggt runt att man samarbetar för att jobba mot gemensamma mål och priser. Ge dig ut på episka äventyr i sökandet på legendariska artefakter och nergrävda skatter i en värld där varje segel är ett annat manskap. Delta i skepp-mot-skepp-fighter med kanoner, pistoler och svärd, och jaga fiende skepp genom dödliga stormar.

Innovativt flerspel
 Fantastisk utvecklande värld

Fantastisk utvecklande värld

Spelet bjuder in spelare till en vacker värld med en unik stil. Sätt segel mot de stora öppna haven och ge hitta nya platser och outforskade öar och sjunkna skepp. Leta efter skatter genom att följa kartor och genom att lösa gåtor, samtidigt som du lär dig att förvänta det oväntade. Sea of Thieves erbjuder en värld som ständigt utvecklar sig, och som förbättrar sig tack vare gemenskapens feedback. Nya spelsätt kommer utveckla sig när världens utvecklas och förbättras.

Äventyr på öppna hav i äkta 4K

Spela Sea of Thieves på Xbox One X och upplev en rik, fantastisk värld fylld med pirater, faror och upptäcksfärder, allt i 4K!

4K med Xbox One X