Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Elgiganten servicepartners

Elgiganten servicepartners - Jottacloud

Jottacloud

Jottacloud är en cloud-tjänst för både privat-och företagsverksamhet. Tjänsten låter dig kopiera, synkronisera, spara och dela filer på ett säkert sätt från alla enheter. De här filerna kan sparas på ett tryggt på en mijövänlig server i Norge och är skyddad av privatlivspolicy, i enlighet med GDPR.

Företaget bakom tjänsten heter Jotta. De grundades 2008 och befinner sig idag centralt i Oslo, och består av 20 anställda. Namnet ”Jotta” är hämtat från ”Yottabyte”, namnet på en triljon Terbytes. ”Cloud” – eller molnet – är en beteckning som används som lagerplats och till filer på internet. En slags onlinebackup.

Läs mer om Elgiganten Cloud

Elgiganten servicepartners - McAfee

McAfee

Varför ska du välja McAfee? Fantastiska saker hände när du öppnar internet. Du handlar, du använder internetbank och du håller kontakten med dina vänner. Kanske ser du också ett avsnitt eller två av dina favoritserie. Oavsett vad du gör på nätet, så ser McAfee till att du är trygg. McAfee skydda dig varje gång du får ut på internet. Vare sig det är via mobilen, hemmadatorn, den bärbara eller var som helst. McAfee tar hand om dig.

McAfee skyddar hela hushållet. Efter en snabb och enkel installation blockerar McAffe effektivt alla hot, skyddar ditt privatliv och ser till för att din familj är trygg – på kors och tvärs av alla dina enheter.

McAfee och Elgigantens samarbete har växt över de senaste fem åren så vi kan erbjuda dig det bästa skyddet för alla dina enheter på nätet.

Elgiganten servicepartners - Ecster

Ecster

Ibland kan det vara bra att kunna dela upp en betalning, eller betala lite senare. Genom vårt samarbete med Ecster kan du ansöka om delbetalning och därefter betala i den takt som passar dig. Du väljer självklart själv hur stor kontokredit du vill ha (mellan 1 950 - 150 000 kr).

Läs mer om finansiering

Elgiganten servicepartners - Ibas

Ibas

Ibas I Ontrack är världsledande inom datarekonstruktion, dataradering och IT forensik. Företaget är internationellt erkänt för sin expertis i att rädda viktiga data åt sina uppdragsgivare. När du förlorat data har du ofta bara en chans att återskapa dina data. Otur eller felaktig hantering kan ödelägga allt.

Våra specialister använder egenutvecklade verktyg och programvaror för att hantera alla förekommande lagringsmedia och operativsystem samt filformat. Kunderna är allt från privatpersoner till små och stora företag samt offentliga myndigheter.

Ibas har gratis felsökning av alla typer av lagringsmedia och du kan lämna din enhet direkt hos El-Giganten. Ibas kundtjänst ger dig lösningsförslag och pris några timmar efter att enheten mottagits.

Elgiganten servicepartners - Moderna Försäkringar

Moderna – En del av Tryg A/S

Moderna Försäkringar är en av marknadsledarna inom produktförsäkring. Lång försäkringserfarenhet kombinerat med ett rikstäckande kontaktnät av noggrant utvalda serviceverkstäder garanterar dig bästa tänkbara hjälp och service.

Med över 2 miljoner gällande produktförsäkringar har vi byggt upp en omfattande förståelse och erfarenhet kring vad som krävs för att erbjuda bästa möjliga trygghet. Med ett trygghetsavtal säkrar du dina vitvaror och hemelektronik mot olyckor, skador och inbrott. Gäller i hela världen och du slipper bry dig om åldersavdrag.

Moderna Försäkringar är en del av Tryg AS, ett skandinaviskt försäkringsbolag i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Bolaget är näst största leverantören av försäkringstjänster i Norden. Tryg är ett företag med lång och stolt historia och vi vill uppfattas som den bästa i branschen för försäkringar, människor och resultat. Vi arbetar för att se till att bekymmer inte ska stå i vägen för våra kunders vardag.

Läs mer om Trygghetsavtal