Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Siemens kylskåp med hyperFresh - när livet bjuder på överraskningar

Livet är härligt när dagen bjuder på nya upplevelser. Oavsett om du får oväntade gäster eller åker på en spontan weekendresa, gör Siemens nya kombinerade kyl/frys dig redo för alla överraskningar. hyperFresh har innovativa funktioner som håller din mat fräsch upp till 3 gånger längre och ger optimala förvaringsförhållanden. Njut av livets äventyr, så tar kylskåpet hand om dina råvaror!

Sensorer övervakar maten

De helt nya kylskåpen från Siemens är utrustade med upp till 8 finkänsliga sensorer och annan intelligent mjukvara. Allt är med på att övervaka temperaturen, fuktigheten och andra inställningar, så att din mat får de mest optimala förutsättningarna för att hålla sig fräsch över lång tid.

freshSense mäter förhållandet inuti och utanför kylskåpet och ser till att temperaturen i kylskåpet är jämn.

noFrost-sensorn samlar in all information som krävs för att justera kyl/frysens avfrostningsprocess och förhindra isbildning.

Intelligent Invert-Technologyär en teknologi som gör att kompressorn interagerar med de olika sensorerna, så att det endast används den energi som behövs. Det gör att kyl/frysen är tyst och energisnål.

Siemens kylskåp med hyperFresh – när livet bjuder på överraskningar
Siemens kylskåp med hyperFresh – när livet bjuder på överraskningar

Otroliga funktioner håller maten färsk längre

Få extra bra plats i frysen med bigBox. bigBox är en ca 26 cm hög fryslåda, som ger dig extra bra plats. För perfekt förvaring kan du dela upp lådan på mitten.

90° dörröppningsvinkel gör att du kan placera skåpet direkt mot en vägg, inget avstånd mot väggen behövs, och alla lådor kan dras ut helt.

Har du varit ute och handlat mat och märker att det du har köpt inte är lika kallt som resten av kylskåpet? Använd då superCooling-funktionen som snabbt sänker temperaturen till +2°C, så att den resterande maten inte påverkas av en stigande temperatur.

hyperFresh - Färskare än färsk

Med hyperFresh-lådan kan du hålla frukt och grönt fräscht i upp till 3 gånger så lång tid. Innovativa funktioner gör detta möjligt genom att stadigt upprätthålla optimal luftfuktighet.

I °0 C-lådan förvaras kött och fisk till den bästa möjliga temperaturen, vilket gör att hållbarheten för dessa blir upp till dubbelt så lång!

Du kan välja mellan hyperFresh Premium (IQ700), hyperFresh Plus (IQ500) och hyperFresh (IQ300).

Siemens kylskåp med hyperFresh - när livet bjuder på överraskningar

Se fler intressanta produkter:

Senast uppdaterad 2016-07-19 10:26:24

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info