Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Sonos trådlösa högtalare och musiksystem

Sonos Play 1, 3 och 5 - Du är bättre än så!

Det moderna musiklyssnandets absurditeter kan ta knäcken på de flesta av oss. Hemmasnickrade dockningsstationer, irriterande sladd-hav, PC-högtalare i miniformat, skakig täckning och Bluetooth-avbrott. Ibland orkar man inte göra musiken rättvisa och visst, de snabbaste lösningarna är ofta de mest tilltalande. Men låt oss vara ärliga. Du vet väl om att du är bättre än så? Med Sonos får din favoritmusik all den kärlek den förtjänar. Upplev äkta trådlös streaming med Sonos Play: 1, 3 och 5 och fyll hela ditt hem med musik.

Lyssna bättre med Sonos

Med Sonos kan du ta farväl av dålig ljudkvalitet. Sonos produkter fyller hela ditt hem med musik och ger dig ljud i en fantastisk kvalitet, med en lika fantastiskt täckning oavsett vilket rum du befinner dig i. Starta dagen med avslappnande musik i badrummet, lyssna till de senaste nyheterna i köket och avsluta med en fest i vardagsrummet.

Genom att placera högtalare överallt i bostaden kan du skapa exakt den stämning som passar för ögonblicket - och till din personlighet.

Glöm portabla mini-högtalare, märkliga egensnickrade lösningar och usla toner. Du och din favoritmusik förtjänar bättre. Sonos Play: 1, 3 och 5 ger dig den högkvalitativa trådlösa streaming som dina favoritlåtar förtjänar.

Lyssna bättre med Sonos

Var snäll mot dina favoritfilmer - och din familj

Trött på att skruva upp och ned volymen på din TV? Filmljud med ohörbar, tyst dialog och plötsliga våldsamma explosioner kan ta död på vilken filmupplevelse som helst. Med Sonos playbar och hemmabiosystem är de störande elementen ett minne blott.

Produkterna ger dig ett fantastiskt ljud som får dig att leva dig in i historien på ett svårslaget sätt, oavsett om handlingen befinner sig uppe i ett rymdskepp bland stjärnorna eller inne i en tropisk djungel med en Tyrannosaurus rex smygandes runt hörnet.

Och du, väck inte familjen på natten. Med Sonos kan du välja ett särskilt nattläge som fungerar som en barnvakt åt dina volymknappar.

Irriterande avbrott dödar bra musik

Med Sonos befinner sig musiken i ditt nätverk - inte i din ficka. Med Sonos streamas nämligen all din musik via WiFi istället för Bluetooth, vilket gör att du aldrig behöva missa en enda ton. Och det är väl efterlängtat.

Oavsett hur bra gitarrsolot eller solosången är finns det ingen låt i världen som ett par högt plingande push notiser inte klarar att förstöra. Med Sonos är det bara musik som spelas ur högtalarna.

Din ringsignal gör sig ändå inte något vidare i stereo.

 Med Sonos slipper du irriterande avbrott

Sladdlöst och härligt

Sonos högtalare är trådlös teknologi när den är som allra bäst. Produkterna är enkla att installera och ger en räckvidd som tillfredställer till och med den kräsnaste av teknikfantaster.

Med Sonos högtalare kan du få ett vardagsrum, sovrum, hall, ja vad du vill, fyllt av musik och fritt från irriterande sladdar.

Gå med i den sladdlösa rörelsen med Sonos Play: 1, 3 och 5. 

Sonos visar vägen!

Sonos Väggfäste till PLAYBAR
PLAYBARWALL
Sonos Väggfäste till PLAYBAR
449
 
 
 • Säkert väggfäste
 • Enkel montering
 • För SONOS PLAYBAR
  
 
Sonos BOOST Wi-Fi Extender
SONOSBOOST
Sonos BOOST Wi-Fi Extender
1 199
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Förlänger nätverket
 • Minskar störningar
 • 360° signalöverföring
  
 
Sonos Connect trådlös komponent till Receiver
SONOSCONNECT
Sonos Connect trådlös komponent till Receiver
3 790
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
 • Trådlös streaming
 • Trådlös kontroll via app
 • Inbyggt WiFi
  
 
Sonos Connect:AMP trådlös komponent till Receiver
SONOSCONAMP
Sonos Connect:AMP trådlös komponent till Receiver
5 749
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
 • Trådlös streaming
 • Klass-D digital förstärkare
 • Inbyggt WiFi
  
 

Läs mer om våra produkter här:

Senast uppdaterad 2017-02-01 13:55:40

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info