Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Trådlösa 1000x-serien hörlurar från Sony

Sonys 1000x-serie med trådlösa hörlurar
1000x-serien från Sony består av trådlösa hörlurar i världsklass. Välj mellan hörlurar helt fria från sladdar, in-ear-hörlurar med ett band i nacken eller around-ear-hörlurar med brusreducering.

WF-1000X – helt trådlösa hörlurar

WF-1000X sitter tryggt och bekvämt i dina öron, samtidigt som de håller ute omgivningsljud. Hörlurarna har en adaptiv ljudkontroll som registrerar din aktivitet automatiskt, till exempel när du vandrar eller går ombord på ett flygplan. Då justeras inställningarna för omgivningsljud därefter. WF-1000X har 3 timmars batteritid, och du laddar hörlurarna i ett fodral när de inte används.

1000XM2 – trådlösa hörlurar

Sony 1000XM2 trådlösa around-ear-hörlurar har aktiv brusreducering, vilket betyder att du utan problem lyssnar på musik ostört i högljudda omgivningar. Smart Listening-funktionen registrerar automatiskt din aktivitet och anpassar nivån med brusreduktion i förhållande till omgivningarna. De trådlösa hörlurarna har 30 timmars batteritid med brusreducering, och ytterligare 8 timmar om du slår av funktionen.

WI1000X – trådlösa hörlurar

Med Sonys trådlösa in-ear hörlurar WI1000X får du alltid optimal ljudkvalitet eftersom de justerar brusreduceringen automatiskt efter omgivningarna runt om dig. Hörlurarna kommer med ett vibrerande nackband så du aldrig missar ett samtal till, och ett smart sätt att förvara de på när de inte används. De har dessutom 10 timmars batteritid.

Läs mer om Elgigantens produkter: