Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Sony XE93 - Den ultimata 4K HDR-TV:n

Sony XE93 är det bästa av två världar. Unika och eleganta XE93 kombinerar en ultraslim design med exceptionell detaljrikedom. Kort och gott, 4K HDR TV när det är som allra bäst.
 4K High Dynamic Range

Upplev verkligheten på skärmen

Sony XE93 representerar kraft, prestanda och skönhet. Med HDR (High Dynamic Range), den nya standarden för bildkvalitet, får du betydligt fler färger, mer kontrast och bättre skärpa än tidigare.  Med Sony 4K HDR TV förbättras bilden ytterligare genom tekniker som 4K X-Reality PRO™, X-tended Dynamic Range™ PRO och TRILUMINOS Display™.

Detta gör bilden så verklighetslik att det känns som om du befinner dig i den. De nyutvecklade 4K HDR Processor X1 Extreme processorerna klarar dessutom 40 % mer bildbearbetning i realtid än den tidigare modellen vilket skalar upp allt du tittar på till en kvalitet på nära 4K HDR.

X-tended Dynamic Range™ PRO och TRILUMINOS™-skärm

Exceptionell kontrast och levande färger

Med X-tended Dynamic Range™ PRO ger Sony XE93 dig en kontrast av absolut toppkvalitet. Tekniken låter dig njuta av vackra kvällsvyer fyllda av gnistrande ljuspunkter och djup svärta. Med upp till tio gånger så hög kontrast som med traditionell LED-TV gör XE93 de mörka scenerna mörkare och de ljusa ljusare.

Och vad vore egentligen en TV-upplevelse utan intensiva, levande färger? Sony XE93:s Triluminos-skärm sätter en ny standard i denna disciplin med en bred färgskala som återger alla nyanser naturtroget. Triluminos-skärmen ger ett otroligt levande intryck.

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Få din TV uppdaterad och anpassad

Få din TV uppdaterad och anpassad

Med våra KNOWHOW-tjänster hjälper vi dig att snabbt komma igång med din nya TV. Dagens TV-apparater är ofta avancerade produkter med många funktioner och olika möjligheter som kan anpassas efter just dina behov. Med Uppdaterad & Anpassad så gör vi jobbet! Tjänsten ger dig de senaste uppdateringarna, en grundlig kontroll av din produkt och bilden optimerad för bästa bildupplevelse.

Läs mer om Elgigantens produkter:

Senast uppdaterad 2017-03-13 13:26:12