Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 är en underhållningsmaskin i absoluta toppklass. Med ett brett format på 21:9 ger den 6 tum stora skärmen en bättre användarupplevelse vid multitaskin samt en mer uppslukande upplevelse när du kollar på film och video.
Sony Xperia 10 i olika färger

Brett format, tunn design

Sony Xperia 10 har en tunn design som ligger perfekt i handen. Med den 6 tum stora skärmen med 21:9 widescreenformat får du bättre översikt och utrymme för att göra mer med din smartphone. Storleken gör att du enkelt kan multitaska och använda flera appar samtidigt. Du kan se på en YouTube-video samtidigt som du använder Facebook eller har kartappen öppen. Side Sense och appstartaren ser till att dela skärmen smidigt och snabbt.

Person tar bild av blommor med Sony Xperia 10

Kamera

Med de två kamerorna på 13 och 5 MP kan du filma och ta bilder i samma format som används i biofilmer. Med Bokeh-effektfunktionen får dina bilder exceptionellt skärpedjup. Efter det kan du titta på dina videor och filmer från din föredragna streamingtjänst på din smartphone i 21:9-format, som de är gjorda för att ses på.

Kvinna lyssnar på musik med Sony Xperia 10

Högtalare

Sony Xperia 10 ger dig inte bara härliga bilder, den ger dig också ett kvalitetsljud som mäter sig med de bästa. Vad än din favoritfilm eller låt är så låter ljudet otroligt. Högupplöst ljud och med DSEE HX och LDAC gör att vare musikelement låter som originalinspelningen. Och med ett batteri på 2870 mAh kan du lyssna på din favoritmusik ännu längre.

Sony Xperia 10 Plus

Storebror Sony Xperia 10 Plus

Tillsammans med Sony Xperia 10 kommer också mobilen Sony Xperia 10 Plus. 10 Plus är större med sin 6.5” stora skärm, men har det samma 21:9 widescreenformatet som är perfekt för multitasking och film. De två kamerorna på 12 och 8 MP har samma Bokeh-effektfunktionen som 10. Batteriet är också lite större på 3000 mAh.

Sony Xperia L3

Lillebror Sony Xperia L3

Vill du ha en lite mindre mobil har Sony en modell för dig. Sony Xperia L3 har en skärm på 5.7” med 18:9 format. Mobilen har en dubbel huvudkamera på 13 + 2 MP och Bokeh-effektfunktionen på både huvud- och frontkameran. Även fast vi kallar Xperia L3 för lillebror har den ett större batteri än de två andra på hela 3300 mAh.

Läs mer om våra produkter här: