Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Sony Xperia XA1 - Enastående elegant

Mobiltelefonen Sony Xperia XA1 - Enastående elegant

Eleganta Sony Xperia XA1 är lika imponerande på utsidan som den är på insidan. Med sin kamera på 23 MP är XA1 alltid redo att fånga varje ögonblick i högsta kvalitet.
 Sony Xperia XA1

En kamera för en enastående bildkvalitet

Föreställ dig en kamera som alltid förevigar dina mest minnesvärda ögonblick precis som du upplevde dem. Xperia XA1 har den kameran. Med 23 megapixlar, Exmor RS™-bildsensor för mobil och ett F2.0-objektiv som genererar mer ljus borgar XA1 för bilder i en enastående kvalitet.

 Sony Xperia XA1

Strålande selfies

Xperia XA1 är också en utmärkt telefon för dig som gillar att ta roliga och högkvalitativa selfies eller groupies. Telefonens kamera har nämligen ett 23 millimeters vidvinkelobjektiv som ser till att hela familjen eller kompisgänget ryms i bilden. Sony Xperia XA1 har plats till alla.

 Sony Xperia XA1

En telefon du inte vill släppa taget om

Sony Xperia XA1 är lika bekväm att hålla i som man förväntar sig. Telefonen har en mjuk, rund form som gör den både enkel och behaglig att använda. Telefonens 5 tum stora skärm går i full bredd och den smala ramen som omger skärmen är knappt synlig, vilket skapar en helhetlig känsla.

 Sony Xperia XA1

Kraftfull insida

Bakom Sony XA1s snygga yttre döljer sig en insida fylld av modern teknik och kraftfulla komponenter. En strömsparande processor ger dig en snabb och enkel användarupplevelse, oavsett om du föredrar att surfa på nätet, se på videor eller spela spel. Telefonen har också en Smart-Clean-funktion som ser till att telefonen automatiskt avaktiverar appar som inte används. Den optimerar också lagring och raderar på egen hand onödiga cachefiler som telefonen annars lätt samlar på sig.

 Sony Xperia XA1

Varaktig glädje

Med Sony Xperia XA1 behöver du inte bekymra dig över att få slut på batteri. Med STAMINA-inställning kan du förlänga battertiden så att du har all batterikraft du behöver genom hela dagen.

Telefonens Qnovo Adaptive Charging övervakar batteriets temperatur och tryck. Detta anpassas automatiskt för att optimera laddningen av telefonen så att du ska få så lång, varaktig användning som bara möjligt.

Senast uppdaterad 2017-04-03 13:12:14