Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Få med dig helheten med Sony Xperia XZ Premium

Med Sony Xperia XZ Premium får du med helheten! Världens första smartphone med 4K HDR-upplösning på en 5,5”-skärm. Motion EyeTM-kameran säkrar att du får med alla detaljer i dina bilder och filmer. Bakom den läckert designade utsidan arbetar en kraftfull Qualcomm® Snapdragon™ 835-processor för att mobilen ska klara allt snabbt och smidigt.
 
  • 5.5'' 4k HDR-skärm
  • Android 7.1 Nougat
  • IP65/68-klassad
  
 
 
  • 5.5'' 4k HDR-skärm
  • Android 7.1 Nougat
  • IP65/68-klassad
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 529 kr/månad i 24 månader
  
 

Världens första smartphone med 4K HDR-upplösning

Xperia™ XZ Premium är världens första smartphone med 4K HDR-skärm. Normalt sett får du bara 4K HDR-upplösning med exempelvis en Sony Bravia-TV, men nu kan du också få denna bildkvalitet med knivskarp skärpa och optimal kontrast direkt på din mobil.

TRILUMINOS™-teknologin visar hela 138% av färgspektrat, jämfört med vanliga skärmar. Varje nyans visas och gör innehållet mer levande.

Sony Xperia XZ Premium silver

Motion Eye-kamera som får med allt

Motion Eye-kameran är så pass avancerad att den kan fånga upp detaljer som det mänskliga ögat normalt inte kan se. Laserstyrt autofokus och kamerans rörelsespårning är alltid ett steg före och börjar att spara bilder redan innan du hinner att trycka på knappen. Motion Eye-kameran kan ta hela 960 bilder i sekunden och visa dem i superslowmotion. Den kan också filma fyra gånger långsammare än vanliga mobilkameror, så att du kan filma dramatiska sekvenser med häpnadsväckande detaljrikedom.

En helhetsupplevelse

Xperia™ XZ Premium är inte bara elegant och högteknologisk – den är även väldigt praktisk. Telefonen är både vatten- och smutsavvisande*, så att du kan ha den framme i regn och hårt väder.

Både fram- och baksida skyddas av Corning® Gorilla® Glass 5, som även gör det enkelt att torka bort smuts och fingeravtryck.

Inuti mobilen döljer sig en kraftfull Qualcomm® Snapdragon™ 835-processor, supersnabba anslutningsmöjligheter, fantastisk grafik och ett väldigt hållbart batteri. Kort sagt fixar den allt på ett effektivt sätt för att göra dina upplevelser så bra som möjligt.

Sony Xperia XZ Premium svart

*Xperia XZ Premium är vatten- och smutsavvisande, vilket gör att du exempelvis kan använda den ute när det regnar. Men kom ihåg: Alla öppningar måste vara tillslutna om du till exempel sköljer den under en vattenkran. Du bör inte låta telefonen vara helt under vattenytan eller i saltvatten, klorvatten eller andra vätskor med tillsatser. Vid missbruk eller felanvändning upphör garantin att gälla. Enheten har klassificeringen IP65/68. Du kan hitta mer information på www.sonymobile.com/waterproof. Var uppmärksam på att Xperia har en USB-port utan skydd. USB-porten skal vara helt torr innan du laddar telefonen.

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Ta vara på dina viktiga filer och oersättliga minnen. Alla dokument och bilder tryggt sparade på en plats, tillgängligt överallt! Med KNOWHOW Elgiganten Cloud får du både lagringsplats och kontinuerlig säkerhetskopiering på internet.

Senast uppdaterad 2017-05-23 09:39:28