Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Sony Xperia XZs sätter din värld i gungning
Sony Xperia XZs sätter din värld i gungning, tillsammans med Alan Walker

Sony Xperia XZs sätter din värld i gungning

Vi kan nog alla känna igen oss i känslan av att livet går lite för snabbt. Med nyskapande Xperia XZs sätter Sony ned farten. Den vattenavstötande telefonen kan nämligen filma i superslowmotion. Den stilrena, vackra mobiltelefonen är utrustad med en av Sonys avancerade smartkameror någonsin - Motion EyeTM.
Sony Xperia XZs

Motion EyeTM-en kamera från framtiden

Sony har byggt vidare på erfarenheterna från Cyber-Shot TM och lanserar nu Motion EyeTM19MP. Kameran är så avancerad är att den uppfattar detaljer som normalt inte ens det mänskliga ögat kan se.

De mest minnesvärda ögonblicken kan vara över innan du hinner föreviga dem. Men med Motion EyeTM-kameran kan du ta 960 bilder i sekunden och uppleva dem på nytt i superslowmotion.

Sony Xperia XZs

Som en tidsmaskin

Redan innan du tar bilden har Motion EyeTM börjat läsa av rörelserna framför kameralinsen. Kameran kan ta upp fyra bilder innan du överhuvudtaget har tryckt på utlösaren! Om du råkar trycka för sent, går du bara tillbaka i tid och väljer den bästa bilden..

Sony Xperia XZs intelligenta kamera är också utrustad med en större pixelstorlek än tidigare modeller, vilket gör att du alltid får mer ljus och fler detaljer med på bilden. Du får alltid bra kvalitet, även om du fotograferar på natten.

En välkänd men modern design

Sony Xperia XZs liknar sin föregångare Xperia XZ med dennes runda form vilket gör mycket bekväm att hålla i. Telefonen kommer i färgerna Ice blue, Warm silver och Black och har fått den högsta möjliga klassificeringen för vattentäthet. Att prata i telefonen när det hällregnar ute är därmed helt tryggt och säkert.

Den snygga ALKALEIDOTM-metallbaksidan ger en exklusiv look, vilket gör den 5,2” stora Full-HD telefonen om möjligt ännu stiligare.

En telefon som blir smartare för varje dag

Xperia XZ är långt ifrån en normal smartphone. Det är en smartphone som blir smartare ju mer du använder den.

STAMINA Sonys smarta software lär sig hur du använder telefonen och hur du laddar upp den så att du kan få ut det maximala av den. Varför riskera onödig batterikris?

Actions och STAMINA följer dig genom hela dagen och registrerar en rad olika saker, bland annat när du exempelvis har telefonen på ljudlös. Utifrån de upplysningar telefonen samlar på sig anpassar sig telefonen för att passa just dina behov.

Xperia XZ* är vatten- och dammavstötande. Men kom ihåg: Alla öppningar ska vara helt förslutna om du till exempel sköljer telefonen under kranen. Du bör inte heller låta din telefon komma helt under vatten och bör också hålla den borta från havs-,salt och klorvatten samt vätskor som till exempel olika dryckesvaror. Vid felaktigt bruk gäller inte garantin. Enheten har skyddsklassificering IP65/68. Du hittar mer information på www.sonymobile.com/waterproof. Var uppmärksam på att Xperia har en USB-port utan omslag. USB-porten ska vara helt torr innan du laddar telefonen.

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Ta vara på dina viktiga filer och oersättliga minnen. Alla dokument och bilder tryggt sparade på en plats, tillgängligt överallt! Med KNOWHOW Elgiganten Cloud får du både lagringsplats och kontinuerlig säkerhetskopiering på internet.

Senast uppdaterad 2017-04-10 12:13:05