Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

JVC TH-WL709 -Topptestad och superslimmad soundbar i borstad aluminium

Borstad/gunmetal grå!
Borstad/gunmetal grå!
Borstad/gunmetal grå!
Borstad/gunmetal grå!
Borstad aluminium/silver!
Borstad aluminium/silver!
Borstad aluminium/silver!
JVC TH-WL709 är topptestad och prisad för god ljudkvalité och valuta för pengarna. Är också kanske det ljudsystem som passar bäst ihop med en slimmad platt TV än något annat tack vare sin extremt tunna design. Trots sitt låga pris andas soundbaren kvalitet, själva ljudlimpan är nämligen extremt slimmad och gjord i borstad aluminium. Trots att systemet är av en de mest slimmade kan den ändå ge ett fantastiskt ljud till både film och musik tack vare en smart konstruktion med nedåtriktade bas element. Dessutom är subwoofern trådlös och till andra enheter så som surfplatta och smartphone sker anslutning trådlöst via höghastighets Bluetooth (4.0) så att du kan hålla vardagsrummet rent och snyggt nästan helt utan sladdar.

Topptestad och trådlös soundbar i aluminum!Toppbetyg av Nomonon (December 2015) - Valuta för pengarna!
Korta citat ur testet:  "Det tyder på att det är en bra upplösning i mellanregister och diskant där rösters frekvenser och övertoner ligger." -Ljudet blir riktigt köttigt och med bra tryck." -"Återigen, precis som när det handlade om dialogen, verkar det som om JVC hittat en lagom avvägning i upplösningen så att det ger ett bra utbyte av det du hör." -"JVC TH-WL709H/709S är en för sitt pris utmärkt soundbar som ger riktigt god valuta för pengarna. Du får något som andas kvalitet både till det yttre och till ljudet. Att den dessutom långt ifrån gör bort sig som musikspelare är ett stort plus." Läs hela testet i PDF (öppnas i ett nytt fönster 105KB)

Ljud & Bild (September 2015) - Ett av testets tunnaste limpor lyckas riktigt bra. Elegant och praktisk!
Kort citat ur testet: "Ljudbilden är stor och det kommer ganska mycket bas från subwoofern, som funkar fint till både filmmusik och ljudeffekter. Blir scenerna för intensiva så plattas den till eftersom den verkar ha en inbyggd begränsning. Det är ingen dum idé, i stället för att stå och skorra och skrapa som en del andra gör." -"Ljudnivån är högre än vi hade trott från en så tunn högtalarpanel, och basen är fyllig och diskanten är distinkt. Röster är klara, vilket är viktigt om man ska titta på film, särskilt om man vill spela lågt."

Borstad metal i silver

JVC 2.1 Soundbar TH-WL709S (silver)

4 890
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Trådlös subwoofer
  • Bluetooth 4.0 med NFC
  • 3xHDMI med ARC och optisk ingång
Läs mer JVC 2.1 Soundbar TH-WL709S (silver)
4 890
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Trådlös subwoofer
  • Bluetooth med NFC
  • 3xHDMI med ARC och optisk ingång
Läs mer JVC 2.1 Soundbar TH-WL709H (gunmetal grå)