Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Star Wars hos Elgiganten

Star Wars hos Elgiganten

Vi på Elgiganten älskar Star Wars så mycket att vi har samlat alla våra Star Wars-produkter på en dedikerad Star Wars-sida! Vi har allt från klockor till en droid. Självklart har vi även alla de klassiska och nya filmerna. Oavsett om du redan är ett stort Star Wars-fan eller först nu har upptäckt den spännande utomjordiska världen, så kan du hitta rätt produkter för dig på vår sida.

May the force be with you

Köp Rogue One: A Star Wars Story hos Elgiganten idag

Rogue One: A Star Wars Story

Regissören Gareth Edwards fortsätter Star Wars succén och ger publiken en oöverträffad Star Wars-upplevelse med Rogue One: A Star Wars Story. Filmen berättar historien om vad som egentligen hände mellan episod III och IV, då The Rebel Alliance skulle komma över byggplanerna för Dödsstjärnan.

Vi stöter på Rogue One-karaktärer som Jyn Erso, Cassian Andor, K-2SO och Saw Gerrara, som alla spelar en vigtig roll i kampen mot Rymdimperiet.

Köp Star Wars The Force Awakens hos oss idag!

J.J. Abrams bjuder på en oöverträffad filmupplevelse med Star Wars The Force Awakens. En ny typ av ondska ruvar i världen i form av Kylo Ren och Den Första Ordern som formats ur Imperiets aska. Mer än någonsin tidigare behövs den försvunne Luke Skywalker. Det är upp till Rey och Stormtrooper-desertören Finn att försöka rädda galaxen tillsammans med Han Solo och Chewbacca. Köp nya Star Wars The Force Awakens redan idag!

Vi på Elgiganten älskar Star Wars

Star Wars hos Elgiganten

BB-8 droid

Nu kan du få din helt egen droid! BB-8 som introducerades i Star Wars-världen i ”The Force Awakens”, kan nu bli din. BB-8 är en intuitiv droid som lär sig och anpassar sig när du interagerer med den. Läs mer om BB-8 här.

Star Wars hos Elgiganten

Star Wars-spel

Lev dig in i Star Wars-galaxen med ett spännande Star Wars-spel. Upplev t.ex. episka kamper i Star Wars Battlefront eller kämpa tillsammans med Luke och Leia i Disney Infinitys Star Wars Edition. Star Wars-spel.

Star Wars hos Elgiganten

Star Wars film

Finns det något bättre än att se en bra film? Star Wars är perfekt för en lyckad filmkväll. Återupplev dina gamla favoriter eller upptäck nya äventyr. Du kan även introducera dina barn till Star Wars-världen tidigt genom Star Wars LEGO-filmerna. Star Wars film

Star Wars hos Elgiganten

Det lilla extra

Lasersvärd säljer vi tyvärr inte, men vi på Elgiganten älskar Star Wars så mycket att vi inte kan få nog av det. Vi har därför köpt en massa extra Star Wars-tillbehör som du kan ha i hyllorna. Se våra extra Star Wars-tillbehör längre ned på sidan.

Senast uppdaterad 2016-03-30 08:43:04

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info