Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Star Wars hos Elgiganten

Star Wars hos Elgiganten

Vi på Elgiganten älskar Star Wars så mycket att vi har samlat alla våra Star Wars-produkter på en dedikerad Star Wars-sida! Vi har allt från klockor till en droid. Självklart har vi även alla de klassiska och nya filmerna. Oavsett om du redan är ett stort Star Wars-fan eller först nu har upptäckt den spännande utomjordiska världen, så kan du hitta rätt produkter för dig på vår sida.

May the force be with you

Star Wars hos Elgiganten

Lenovo Mirage AR - Star Wars: Jedi Challenges

Har du alltid drömt om att duellera mot Darth Vader? Nu har du möjligheten. Med nya AR (augmented reality) - paketet Lenovo Mirage AR - Star Wars: Jedi Challenges från Lenovo och Disney kan du släppa loss din inre Jedi och ta upp kampen mot de mörka krafterna i galaxen. Läs mer om Lenovo Mirage här.

Star Wars hos Elgiganten

Star Wars krigsdrönare

Med en Star Wars drone får du en drönare i toppklass med hög precision och prestanda samt ännu en pusselbit i det som är ett av världens mest älskade filmuniversum. Varje enskild drönare är handmålad och har otroliga detaljer, vilket gör den till en helt unik produkt inom Star Wars memorabilia. Läs mer om Star Wars drönarna här.

Vi på Elgiganten älskar Star Wars

Star Wars hos Elgiganten

BB-8 droid

Nu kan du få din helt egen droid! BB-8 som introducerades i Star Wars-världen i ”The Force Awakens”, kan nu bli din. BB-8 är en intuitiv droid som lär sig och anpassar sig när du interagerer med den. Läs mer om BB-8 här.

Star Wars hos Elgiganten

Star Wars-spel

Lev dig in i Star Wars-galaxen med ett spännande Star Wars-spel. Upplev t.ex. episka kamper i Star Wars Battlefront eller kämpa tillsammans med Luke och Leia i Disney Infinitys Star Wars Edition. Star Wars-spel.

Star Wars hos Elgiganten

Star Wars film

Finns det något bättre än att se en bra film? Star Wars är perfekt för en lyckad filmkväll. Återupplev dina gamla favoriter eller upptäck nya äventyr. Du kan även introducera dina barn till Star Wars-världen tidigt genom Star Wars LEGO-filmerna. Star Wars film

Star Wars hos Elgiganten

Allt det lilla extra

Vi i Elgiganten älskar Star Wars så mycket att vi aldrig kan få nog av det. Därför har vi köpt en massa extra Star Wars-prylar att ha på hyllorna. Se alla extraprylarna på denna sida.