Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Streaming och recording

Spela in och streama gameplay

Streaming och recording är här för att stanna. Livesändningar på Twitch och in-game-streaming av spel som CS:GO och League of Legends drar miljontals views och kvaliteten på innehållet är bättre än någonsin. Med Elgigantens produkter för game recording, ljudupptagning och streaming får du all utrustning som krävs. Spela in gameplay och streama live i knivskarp HD-kvalitet helt utan lagg.
Spela in gameplay och streama direkt från din PC med Elgato Game Capture HD60 Pro” title=

Elgato Game Capture HD60 Pro – Fånga allt

Perfekt streaming. Perfekt kvalitet. Elgato Game Capture HD60 Pro är Elgatos toppmodell för PC och är perfekt för dig som vill föreviga de bästa ögonblicken i de bästa PC-spelen. För visst vore det synd att gå miste om videon när du briljerar med en överraskande Zergling-rush i Starcraft 2 eller ett avstämt headshot på Inferno i CS:GO?

HD60 Pro ger dig möjligheten att spela in gameplay i krispig 1080p-upplösning med 60 fps. Instant Gameview ger dig en laggfri, ren upplevelse och en inbyggd Live Streaming-funktion ser till att du alltid har blixtsnabb tillgång Twitch och YouTube. Du kan också live-kommentera och spela in på flera olika tracks samtidigt. Elgatos produkter är helt enkelt ett utmärkt val för livestreaming av PC gaming. 

Razer mikrofoner

Mikrofoner för kristallklar ljudkvalitet

Med en mikrofon från Razer, Blue eller Turtle Beach kan du kommentera ditt spelade live i en svårslagen kvalitet. Mikrofonerna är i en klass för sig när du vill streama live på olika kanaler som Twitch eller Youtube.

Razers gaming mikrofoner för streaming hör till de mikrofoner som inte lämnar minsta detalj åt slumpen. Med seriens HD studio-grade inspelning av ljud och en hel rad möjligheter för specialanpassning levererar serien mikrofoner som är skräddarsydda för gaming och som ger ett fantastiskt, klart ljud. Och det är inte bara Razer som kan stoltsera med mikrofoner av yppersta klass.

Stream-mikrofon från Turtle Beach

 Elgato Game Capture HD – en dröm för dig som älskar konsol” title=

Streama gameplay direkt från din konsol

Med Elgato Game Capture HD kan du enkelt spela in gameplay från din konsol via HDMI och streama direkt i en strålande kvalitet. Koppla in utrustningen i din Xbox eller PlayStation gameplay för att dela spelupplevelsen med dina vänner, fans eller spara den för eftervärlden. Elgato Game Capture HD är utrustad med avancerad H.264 kodning som ser till att du kan fånga minsta detalj av ditt gameplay i 1080p-upplösning.

Mjukvaran som kommer med Game Capture HD är dessutom så intelligent att du kan spara ditt spelande retroaktivt, vilket är mycket användbart om du exempelvis glömmer att starta din inspelning i början. Du kan sedan också redigera filmfilmerna i valfritt program för att exempelvis lägga till musik. 

Spela in i utmärkt kvalitet med Logitech C922 webbkamera”

Logitech C922 Pro Stream – Svårslagen kvalitet

Med Logitech C922 Pro Stream webbkamera kan du ta dina webbsändningar till en helt ny nivå. Kameran spelar in i 1080p-upplösning och låter dig dessutom integrera live-bilder i feeden när du interagerar med din publik. Alltsammans i en svårslagen kvalitet. C922, som är en uppgraderad version av kameran C920, är speciellt framtagen för streaming och recording.

Kameran inkluderar en tripod som låter dig variera positionerna på kameran när du filmar dina reaktioner. C922, som redan från början har en hel rad smarta funktioner, kan faktiskt också få ännu fler finesser. Detta genom användning av den intelligenta broadcasting-appen XSplit.

Läs mer om våra produkter här:

Senast uppdaterad 2017-01-17 11:13:22

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info