Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Surface Book

Surface Book - Den ultimata laptopen

Microsofts Surface Book är en bärbar dator som spränger gränser. Med 13.5“ PixelSense Display, Intel® Core™ i5 och i7 processorer, en avtagbar skärm samt en mängd andra fantastiska kreativa egenskaper är nya Surface Book en dator som suddar ut gränserna mellan fantasi och verklighet.

Prestanda i världsklass

Spektakulär grafik, ett starkt, livskraftigt batteri, upp till 16 GB RAM och en fantastisk processor. Med Surface Book har Microsoft lyckats skapa en produkt som lever upp till epitetet den ultimata bärbara datorn. Surface Book är prestanda och design i perfekt balans. Kombinationen av Intel® Core™ i5 och i7 processorer samt ett valbart diskret GPU gör Surface Book till en otroligt snabb och kraftfull laptop. Du kan också köra kompletta versioner av mjukvara som exempelvis Maya®, Solidworks och AutoCAD2 helt utan problem.

En kreativ dröm

Surface Book har en rad unika, kreativa egenskaper som gör att du kan skapa som aldrig förr. Den bärbara datorn är utrustad med en hyperkänslig touch-penna som är perfekt för dig som tycker om att uttrycka dig kreativt med bilder och illustrationer. Den avtagbara PixelSense skärmen på sex miljoner pixlar levererar en häpnadsväckande visuell upplevelse och ger dig mer eller mindre oändliga möjligheter när du vill teckna, markera eller skriva. Datorn har dessutom upp till 12 timmars batteritid, vilket gör att du få utlopp för dina kreativa utfall var du än är.

Surface Book

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Ta vara på dina viktiga filer och oersättliga minnen. Alla dokument och bilder tryggt sparade på en plats, tillgängligt överallt! Med KNOWHOW Elgiganten Cloud får du både lagringsplats och kontinuerlig säkerhetskopiering på internet.

Med Surface Book kan du logga in via ansiktsigenkänning

Logga in med ett leende

Med högintelligent ansiktsigenkänningsteknik (Windows Hello face sign-in camera) kan du logga in på din Surface Book bara genom att visa ditt ansikte. Tekniken är biometrisk. Kameran läser in och loggar olika punkter som är unika för just ditt ansikte och lagrar sedan detta i det egna minnet.

Datorn har dessutom förmågan att minnas flera olika ansikten, vilket innebär att exempelvis alla familjemedlemmar kan få varsin profil.

 Använd Surface med andra enheter

Använd Surface med andra enheter

Surface kopplas enkelt ihop med nästan vilken enhet som helst - iPhones, Android telefoner, externa skärmar, projektorer, skrivare och TVs. Att byta från Mac till Surface är dessutom mycket enkelt.

Din Surface kommer inte bara att fungera bra med din iPhone, utan även med dina favoritprogram från Apple. Installera iTunes och iCloud för att ladda ner alla dina filer och för att hålla dina bilder synkroniserade.

Läs mer om våra produkter här:

Senast uppdaterad 2017-06-07 13:02:11