Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Närbild av 2-i-1 enheten Surface Go

Surface Go - Lika mångsidig som du

Säg hej till Microsofts minsta, lättaste Surface hittills. Surface Go med sin 10 tum stora skärm väger från 522 gram och får enkelt plats i väskan. Surfa, shoppa, hantera e-post, gör läxor och mycket mer. Med Go får du laptopprestanda i surfplattaformat.
4 890
 
Jämför
Visa produkt
 
  • Intel® Pentium® 4415Y processor
  • PixelSense-skärm, handskriftigenkänning
  • 4 GB RAM, 64 GB flashlagring
Läs mer Surface Go 64 GB
5 390
 
Jämför
Visa produkt
 
  • Intel® Pentium® 4415Y processor
  • PixelSense-skärm, handskriftigenkänning
  • 8 GB RAM, 128 GB SSD-lagring
Läs mer Surface Go 128 GB

Stor kapacitet i litet format

Med samma prestanda som en laptop men lika smidig som en platta, fantastisk pekskärm och välbekanta Windows och Office är Surface Go perfekt för allt du vill göra. Surfa, hantera e-post, jobba eller koppla av och titta på tv. Batteriet räcker hela dagen, med upp till 9 timmars användningstid. Go har trots sin nätta vikt på 522 gram också en kraftfull Intel® Pentium® Gold Processor 4415Y, inbyggda HD-kameror, och alla anslutningar du behöver, bland annat en USB-C-port.

Bild av en unga kvinna på ett tåg med Surface Go i handen

En flexibel kompis - överallt

Surface Go får lätt plats i väskan och följer med dig vart du än ska. Den är också gjord av samma kvalitetsmaterial, moderna linjer och typiska detaljer som du förväntar dig av en Surface, men i en ny, kompakt design som gör Surface Go till ett ultraportabelt kraftpaket. Enheten anpassar sig efter dig och kan snabbt omvandlas från laptop till surfplatta eller bärbar studio. Komplettera med ett färgstarkt Surface Go Signature Type Cover* och Surface-pennan* (säljs separat) och få ännu fler användningssätt.

Du kan ha Surface Go i..

Laptopläge
Placera Surface Go i laptopläge genom att fälla ut och justera det inbyggda stödet och lägga till löstagbara Surface Go Signature Type Cover.

Surfplatteläge
Fäll in stödet och koppla från eller vik tillbaka Surface Go Signature Type Cover så får du en ultraportabel Intel®-platta.

Studioläge
Fäll ned stödet så långt det går så hamnar Surface Go i studioläge och du får en naturlig vinkel för att skriva och rita med Surface-pennan.

Surface Go  Surface Go  Surface Go
Surface Go  Surface Go
Surface Go  Surface Go
Två unga kvinnor som ser på ett filmklipp på Surface Go

Utformad för både arbete och fritid

Tunna och snygga Surface Go har också en fantastisk 10-tums PixelSense™-touchskärm som är perfekt för att surfa, jobba och sträcktitta på tv-serier. 2-i-1 enheten ger dig också större och bättre visning med bildförhållandet 3:2 - plus inbyggt Dolby® Audio™ Premium som levererar fantastiskt ljud för musik, e-böcker och tv-program. De framåt- och bakåtriktade HD-kamerorna ger skarpa videosamtal och foton som kan delas. Fäll ut det inbyggda stödet och lägg till nya Surface Go Signature Type Cover, så får du både en total datorupplevelse och möjligheten att matcha din stil med färg.

Surface Go ger dig alla arbetsverktyg du behöver

Lätt och ultraportabel med det bästa från Microsoft

Surface Go levereras med Windows 10 i S-läge2 med tillförlitligt skydd och prestanda som räcker till allt du vill göra. Du får Microsoft-verifierad säkerhet, Windows Defender, barnspärr och support i världsklass. Spara och ordna idéer med smarta OneNote och släpp loss din kreativa sida med hjälp av Windows Ink och Surface-pennan* (säljs separat). Och med Windows Hello är det du som är lösenordet. Genom ansiktsigenkänningstekniken och den lösenordsfria inloggningen får du det snabbaste, säkraste sättet att låsa upp din Surface Go.

Se fler intressanta produkter här: