Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Surface Laptop

Surface Laptop - Perfekt balans

Nu behöver du inte längre välja mellan datorkraft och full bärbarhet. Vackra och nyskapande Surface Laptop ger dig det bästa av två världar.
Surface Laptop – Vacker, tunn och stark

Vacker, supertunn och stark

Surface Laptop är slående stilren och vacker, men också intelligent och kraftfull. Premium-datorn är lätt, tunn och får enkelt plats i väskan, vilket gör den till ett utmärkt val för dig som är student eller reser i jobbet. Med Intel® Core™ i5 eller i7 processorer, ett livskraftigt batteri, upp till 512 GB SSD-lagring samt flera andra användbara egenskaper är Surface Laptop en bärbar dator som kan ta dig och dina ambitioner in framtiden.

Surface Laptop med 13,5 tums Pixelsense-touchskärm

En fantastisk pekskärm

Upplev snabbare, enklare och naturligare navigering med hjälp av datorns PixelSense™-touchskärmen. Skärmen, som är på 13,5 tum, visar klara, starka färger i 3,4 miljoner pixlar. Skärmen är också kantlös, vilket skapar en häftig bildupplevelse och ger dig mer utrymme för dina idéer. Med intelligenta och känsliga Surface-pennan (säljs separat) kan du också rita och skapa - direkt på skärmen.

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Ta vara på dina viktiga filer och oersättliga minnen. Alla dokument och bilder tryggt sparade på en plats, tillgängligt överallt! Med KNOWHOW Elgiganten Cloud får du både lagringsplats och kontinuerlig säkerhetskopiering på internet.

 Få det bästa av Microsoft med Office och nya Windows 10S

Upplev nya Windows 10 S

Surface Laptop är utformad för Windows 10 S , ett nytt operativsystem med överlägsen prestanda och som är ännu effektivare vad det gäller säkerhet. Även om 10 S på många vis är en helt ny upplevelse är ett Windows du känner igen, med Microsoft-verifierade appar som levereras via Microsoft Store. Med Surface Laptop får du också ut det bästa av Microsoft Office. Med datorns Signature-tangentbord, klätt i Alcantara®-tyg, får du en naturlig och intuitiv skrivupplevelse som få andra bärbara datorer kan mäta sig med.

Med Surface Laptop kan du logga in via ansiktsigenkänning

Bli ett med din dator

Surface Laptop ger innovativ teknik ett nytt ansikte. Med högintelligent ansiktsigenkänningsteknik (Windows Hello face sign-in camera) kan du logga in på Surface bara genom att visa ditt ansikte. Tekniken är biometrisk, där kameran läser in och loggar olika punkter som är unika för just ditt ansikte och sedan lagrar detta i det egna minnet. Datorn har också dessutom förmågan att minnas flera olika ansikten, vilket innebär att exempelvis alla familjemedlemmar kan få varsin profil.

Läs mer om Elgigantens produkter: