Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Surface Laptop 2

Surface Laptop - Perfekt balans

Nu behöver du inte längre välja mellan datorkraft och full bärbarhet. Vackra och nyskapande Surface Laptop 2 ger dig det bästa av två världar.
8. gen. Intel Core processor

Mer kraft åt dina passioner

Nya Surface Laptop 2 är den perfekta partnern för ditt sidoprojekt, nya Surface Laptop 2 ger dig mer kraft för att göra vad du vill med den senaste 8:e gen. Intel® Core™-processorn. Upp till 14,5 timmars batteritid ger tid över för Netflix.

 13,5” touchskärm

En kreativ touch

Låt dina idéer flöda från dina fingertoppar med den fantastiska 13.5”-pekskärmen som stödjer snabb, enkel navigering för arbete, kreativ inspiration eller bilddelning med vänner.

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Ta vara på dina viktiga filer och oersättliga minnen. Alla dokument och bilder tryggt sparade på en plats, tillgängligt överallt! Med KNOWHOW Elgiganten Cloud får du både lagringsplats och kontinuerlig säkerhetskopiering på internet.

Windows 10

Gör mer med det Windows du är bekant med

Kom igång direkt med Windows 10 Home. Njut av bekanta funktioner som Windows Hello-inloggning utan lösenord och skapa ditt bästa arbete med Office 365 på Windows.

 Tunn och elegant

Lägg den i väskan och ge dig av

Stick ut och komplettera din mobila stil med den tunna, eleganta Surface Laptop 2, som enkelt får plats i din väska. Komplettera din look med ett urval av snygga färger, inklusive nya, klassiska Svart.

Läs mer om Elgigantens produkter: