Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Surface Studio

Surface Studio - Gör ditt skrivbord till en Studio

Surface Studio är särskilt utformad för hur människor naturligt skapar och ger liv åt sina idéer. Du kan ställa Studio upprätt för att skissa, måla och redigera foton eller lägga den platt för att rita precis som i en kreativ verkstad. Med Surface Studio är möjligheterna oändliga.
Surface Studio

En tom duk för dina idéer

Oavsett om du använder Surface Studio i upprätt skrivbordsläge eller liggande plant i studioläge får du fantastisk mångsidighet som stärker den kreativa processen. Med Studio kan du trycka, dra, visualisera och utveckla dina idéer – precis som på papper. Och den unika uppsättningen verktyg som Surface-pennan (ingår) samt tillbehören Surface Dial och Windows Ink ger dig ännu större kontroll över arbetet.

Med Intel Core i5 eller i7-processorer samt dedikerad NVIDIA GeForce-grafik är Surface Studio också den ultimata enheten för programvara som exempelvis SOLIDWORKS eller Adobe Premiere Pro.

Surface Studio

En skärm utan motstycke

Surface Studio är utrustad med en unik, 28 tum stor PixelSense-bildskärm som är påfallande stor, vacker och tunn. Skärmen har en otrolig bildkvalitet och 10-bitars färgdjup, något som låter dig visualisera dina idéer i samma takt som du målar, redigerar och designar. Se dina idéer väckas till liv med 13,5 miljoner pixlar i verklighetstrogen färg och skärpa. Bilden är lika inspirerande oavsett om du tittar från andra sidan rummet eller bara en decimeter bort.

Surface Studio är först och främst en kreativ jätte, men den är också en perfekt produkt i arbetslivet. Den knivskarpa och justerbara bildskärmen ägnar sig väl för samarbete och för att dela arbete med kollegor.

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Köp ett supportavtal för din dator och få en enklare PC-vardag

Supportavtal för dator

Få en enklare PC-vardag med våra KNOWHOW-tjänster. Väljer du ett supportavtal installerar vi din PC på samma sätt som vi gör i tjänsten uppdaterad och anpassad. Dessutom får du obegränsad support under hela avtalsperioden. Du bestämmer själv längden på avtalet, från 6 till 36 månader.

Surface Studio - Gör något fantastisktLäs mer om Elgigantens produkter:

Senast uppdaterad 2017-06-06 16:38:28