Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Lenovo Tab 4 10 Plus – perfekt prestanda, perfekt design

Lenovo Tab 4 10 Plus är en premiumenhet för hela familjen. Bakom surfplattans vackra, tunna yta finns Android-driven teknik som levererar imponerande prestanda för både jobb och fritid.
 Lenovo Tab 4 10 Plus

Formas efter din vardag

Tab 4 10 Plus är en surfplatta med många spännande egenskaper. Du kan bland annat modifiera den i både utseende och prestanda. Med olika så kallade paket kan skräddarsy surfplattan så att den passar just dina behov.

Produktivitetspaketet - 2-i-1

Med Lenovos produktivitetspaket får du ett tangentbord som också fungerar som stöd för surfplattan. Paketet, som i praktiken förvandlar till surfplatta till en 2-i-1-enhet, fungerar optimalt tillsammans med ursprungsenheten och ser till du kan vara produktiv var du än befinner dig.

Barnpaketet - barnens nya bästis

Att hitta rätt surfplatta till barnen kan vara en utmaning, men med Lenovos barnpaket till Tab 4 10 Plus behöver du inte leta längre. Paketet, som bland annat innehåller ett fodral och ett skärmskydd, ger dina barn en stötsäker, färgrik och rolig bästis som alltid kan bjuda på underhållning.

 Lenovo Tab 4 10 Plus

Ljud, skärm och bild av högsta kvalitet

Tab 4 10 är så lätt och tunn att den snabbt lär göra sig hemmastadd i din väska eller ryggsäck. Lyckligtvis är den också mycket hållbar med repsäkert glas som ger skärmen ett varaktigt skydd. Skärmen, som också kan visa Full HD, kompletteras i sin tur med Dolby Atmos-ljud vilket ger lite extra känsla när det är film eller youtube-dags.

Tab 4 10 Plus är dessutom utrustad med en 64-bits Octa Core Snapdragon-processor vilket ger dig extra kraft, vilket är särskilt praktiskt om du vill använda den för jobb eller studier. Surfplattan har också en fingeravtrycksavläsare vilket ger en både enklare och säkrare inloggning. Och med flera olika konton kan hela familjen ha sitt favoritinnehåll samlat på sin unika användare. Smart va?

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

 Få din surfplatta uppdaterad och anpassad

Få din surfplatta uppdaterad och anpassad

Du har äntligen din nya surfplatta i händerna, men det är inte alltid så lätt att veta vart man ska börja. Oroa dig inte! I våra varuhus kan vi hjälpa dig med överföring, inställningar och registrering av e-post så att du kan använda din nya produkt på en gång. Enkelt, säkert och snabbt!

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:03:47