Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

The Crew 2 - erövra världen av motorsport

Crew 2 välkomnar dig till Motornation där du får uppleva den spännande amerikanska motorsportssjälen i en av de mest öppna världarna någonsin. Utforska marken, havet och himlen i en värld som täcker hela USA - från kust till kust. Njut av street- och proffsförare, offroad-utforskare och freestylers som samlas för att tävla i alla möjliga discipliner. Ta plats i högoktaniga tävlingar och dela vare storslaget ögonblick med världen. The Crew 2 släpps den 29 juni 2018.
249
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (25+)  
Läs mer The Crew 2 (PS4)
249
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (25+)  
Läs mer The Crew 2 (XOne)
The Crew 2 spelet erbjuder ikoniska platser för motorsport

Utmana dig själv på ikoniska platser

The Crew 2 ger dig chansen att visa upp dina färdigheter och stiga som en mångkvalificerad motorsportsmästare. Tänj på gränserna och få nya upplevelser på ikoniska platser – Klippiga bergen, New York City, Mississippifloden och Grand Canyon. Bakom ratten i din drömbil, på några av de mest ikoniska motorcyklarna, i kontroll över de snabbaste flygplanen eller båtarna: överallt kan du hitta underhållning och utmaning i ett helt omdesignat USA.

Bli en motorsporsmästare

Gå med i 4 olika motorsportfamiljer från hela landet: street- och proffsförare, offroadexperter och freestylers. De kommer hjälpa dig med nya fordon, presentera dig för sin egen motorsportskultur och disciplin. I tävlingar och sammanträffanden får du träna och finslipa din personliga stil, samla och anpassa dina bästa åk, visa upp dem i ditt egna högkvarter och göra avtryck på USA:s motorsportsscen.

The Crew 2 spelet låter dig testa dina skills i 4 olika motorsporter
Dela dina prestationer från The Crew 2 med dina medspelare

Dela dina prestationer

The Crew 2 tillåter dig dela dina personliga prestationer och unika stunder med vänner och andra - - - slå rekord och visa dem för världen! Varje gång du uppnår något kommer det sparas som en ny utmaning för andra spelare, medan du uppmuntras att överglänsa andras bedrifter. Med ett knapptryck kan du spara och dela dina bästa stunder.

Läs mer om Elgigantens produkter: