Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Toshiba Canvio Premium hårddisk - smart lagring i toppklass

Toshiba Canvio Premium hårddisk - smart lagring i toppklass

Toshiba Canvio Premium är överlägsen på design och funktion. Dess mjuka aluminiumdesign med diamantformade kanter gör att den skiljer ut sig i mängden, medan unika egenskaper gör det lättare än någonsin att spara, komma åt och skydda dina filer.
 Toshiba Canvio Premium hårddisk - smart lagring i högklass

Hårddisk med elegant aluminiumdesign i fickformat

Toshiba Canvio Premiums hårddisk skiljer sig ut i mängden med sin toppklassiga aluminiumdesign och diamantformade kanter. Dess tunna och nätta fickformat ryms bra även i mindre väskor, vilket gör den till en praktisk följeslagare i de flesta situationer. Ta med den på resa, till skolan eller på jobbet. Toshibas mjuka transportpåse gör transporten trygg och säkrar dina filer.

Toshiba Canvio Premium hårddisk - smart lagring i högklass

Känn dig trygg med Toshiba Canvio Premium

Det förinstallerade programmet NTI® Backup Now EZ™ gör kontinuerlig backup och återställning av alla dina filer och mappar för att du ska slippa alla bekymmer över dina filers säkerhet. För att öka denna trygghet ännu mer kan du även låsa hårddisken med ett lösenord. Perfekt om du har konfidentiellt innehåll!

 Toshiba Canvio Premium hårddisk - smart lagring i toppklass

Kom åt dina filer var som helst

Toshiba erbjuder dig också 10 GB extra molnlagring för att du ska kunna säkra dina viktigaste filer här, distansarbeta eller dela filer. En annan fantastisk egenskap Canvio Premium har är att du kan komma åt alla dina filer var du än är genom en mjukvara på dina mobila enheter.* Detta gör att du ofta inte ens behöver ha din hårddisk med dig och du blir otroligt flexibel.

* Det enda som krävs för denna funktion är att din hårddisk är kopplad till en dator med internet.

 Toshiba Canvio Premium hårddisk - smart lagring i högklass

Toshiba Canvio Premium - till både Mac och PC

Toshiba Canvio Premiums hårddiskar har en NTFS drivrutin som gör att du enkelt kan använda den både på Mac och PC utan att behöva formatera. Otroligt praktiskt när du ska överföra filer till kollegor, kunder eller vänner som har en annan typ av dator än dig.
Toshiba Canvio Premium hårddisk - smart lagring i högklass

Toshiba Canvio Premium passar perfekt till:


Studier

Spara musik, filmer, presentationer och viktiga dokument på en enda säker enhet, som tar lite plats i din väska.

Resor

Skydda dyrbara bilder mot dataförlust, stöld eller olyckshändelser när du är på resande fot. En mjuk transportpåse ingår och försäkrar att din hårddisk håller sig intakt.

Fotografering eller filminspelning

Lätt och smidig att ha med sig i olika miljöer, samtidigt som USB 3.0-hastigheten gör det snabbt och enkelt att överföra många eller stora filer.

Generell backup

Trots sitt fickformat har de modeller av Toshiba Canvio Premium som vi säljer 1 eller 2 TB lagringsplats och flera smarta funktioner, vilket gör den till ett naturligt val även till backup av dina filer hemma eller på arbetet.

Senast uppdaterad 2016-08-25 14:26:45