Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Epoq - Tvättstuga

Epoq - Tvättstuga

När tvättstugan är inredd rätt, blir det också mycket roligare att använda den. Vi rekommenderar alltid att köpa tvättmaskin och torktumlare som är anpassade till antal människor i hushållet. Arbetsbänk med tvättkorg under är effektivt. Skåp till att förvara tvättmedel och dylikt är praktiskt och gör det lättare att hålla ordning. Har du plats bör strykbräda och strykjärn stå redo för användning, då det gör det lättare att ta tag i arbetet direkt. Hos oss finner du allt du behöver till din nya tvättstuga. När tvättstugan ska förnyas eller interiören ändras helt, kan du välja skåp och fronter från Epoq. Allt du behöver tänka på är vilken stil och funktion du önskar.
Planera ditt kök
Bestall ritning
Köks katalog

Tvättstuga för inspiration

Fasett Offwhite tvättstuga

Fasett Offwhite tvättstuga

Det stora urvalet vi har av skåp och fronter ägnar sig väldigt bra i en tvättstuga. Vi har dessutom smarta och praktiska lösningar som förenklar arbetet med tvätten.

Trend Blue mist

Trend Blue mist

Smart elegans med tvättstugan Trend Blue mist från Epoq kök. Det är behagligt att få både tvättmaskin och torktumlare högre upp när du ska lyfta tvätten in och ut ur maskinen.

Trend Liquorice

Trend Liquorice

Både underskåp och överskåp från Epoq ägnar sig perfekt för tvättstugan. En bra och djup diskho och hög kran är också praktiska detaljer här.

Senast uppdaterad 2016-08-17 12:40:20