Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Urbanears Connected Speakers – en stilren version av din favoritmusik

Urbanears Connected Speakers är stilrena högtalare som sätter din favoritmusik i fokus, oavsett varifrån den kommer. Kombinera flera högtalare för en multi-room-upplevelse eller låt varje rum få sin egna genre. Sällan har musik presenterats mer stilrent, elegant och unikt.
Urbanears

En storlek som passar dig

Högtalarna finns i två olika storlekar, Baggen och Stammen. De är ganska lika i utseende, och även om de är olika stora ger de samma utmärkta ljud. Den minsta av de två - Stammen - ger perfekt ljudupplevelse i små till medelstora rum medan den större - Baggen - ger den bästa ljudupplevelsen i ett större rum.

Både Stammen och Baggen kommer med en mängd anslutningsmöjligheter som gör det möjligt att koppla in precis det du önskar och behöver. Oavsett om det är över Wifi, Bluetooth, AirPlay, Chromecast eller AUX. Det till och med möjligt att lagra upp till sju spellistor på högtalarna.

Urbanears

Praktiskt perfektionism

De eleganta högtalarna ger med sin tygbeklädnad en modern känsla. Med hela sex olika färger kan du hitta en högtalare som passar din stil, oavsett om du gillar en stark eller mer neutral färg. Urbanears har valt bort touchknappar och gått på det klassiska alternativet rattar. Detta låter dig styra musiken på gammeldags vis, men med en modern twist.

Högtalarnas fantastiska ljud ger dig en unik ljudupplevelse oavsett om du väljer att använda dem separat eller ansluta flera tillsammans i ett multiroom-system. Om du dessutom har de placerade i olika rum så kan du välja om dessa ska spela samma musik eller om varje rum ska ge en unik musikupplevelse.

Urbanears

En Urbanears Appening

Med Urbanears Connected Speakers är det du som bestämmer över din musikupplevelse. Bläddra bland lokala eller online-spellistor, radiostationer eller offline-innehåll. Eller anpassa din ljudupplevelse genom att bestämma var och hur ljudet spelas upp. Appen låter dig skräddarsy allt precis som du vill ha det och ger dig full kontroll. Det spelar ingen roll om du använder använder Tidal eller Spotify, Apple eller Samsung. Även din gamla LP-spelare kan enkelt anslutas till Urbanears.

I grund och botten är det musiken det handlar om, och den unika ljudupplevelsen. Urbanears ger dig just det - en musikupplevelse som kommer att upplevas lika bra oavsett vilket rum du befinner dig i.

Urbanears
 Urbanears

Senast uppdaterad 2017-04-11 15:10:09