Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Urbanears trådlösa multiroom-högtalare - kvalitetsmusik i 3 storlekar

Baggen och Stammen har fått en ny medlem i serien med trådlösa högtalare från Urbanears. Nya Lotsen är den minsta i trion, men levererar hög ljudkvalitet med djup bas och bra räckvidd. Urbanears trådlösa högtalare kopplas enkelt ihop för att få multiroom-system via Bluetooth eller WiFi.

Lotsen - liten men kraftfull

Den trådlösa högtalaren Lotsen från Urbanears kan kopplas till allt och spela allt. Spela din musik via WiFi, Bluetooth eller AUX-kabeln, och du kan lagra sju favoritlistor från Spotify Premium eller Internet-radiostationer på den. Lotsen trådlösa högtalare kan kopplas ihop med två eller flera högtalare så att du får ett multiroom-system. På egen hand fyller Lotsen enkelt upp mindre rum med kvalitetsmusik, och den har en praktisk form som passar perfekt i hyllan eller på bordet.

Lotsen Urbanears
Urbanears

En storlek som passar dig

Högtalarna finns i tre olika storlekar, Baggen, Stammen och Lotsen. Rent utseendemässigt är de tre ganska lika, och även om storleken är olika så har alla samma funktion och samma högklassiga ljud. Lotsen kommer ge dig en perfekt ljudupplevelse i mindre rum, Stammen passar till mellanstora rum, medan Baggen fyller upp även större rum med kvalitetsljud.

Stammen, Baggen och Lotsen har många olika anslutningsmöjligheter som gör det möjligt att välja den källan och den anslutningen som passar dig bäst. Oavsett om du kör via WiFi, via Bluetooth, AirPlay, Chromecast eller AUX. Det är också möjligt att lagra upptill 7 spellistor på högtalaren.

Urbanears

Praktisk perfektionism

De stiliga högtalarna är inpackade i tyg, vilket ger de en unik och modern design. Med hela sex olika färger kan man dessutom sätta sin egen prägel på högtalaren – välj en neutrala eller mer färgglad färg på dina högtalare. Högtalarna satsar dessutom på en klassisk design med knoppar istället för touch, som gör att du kan sköta musiken på det gamla sättet, bare med en modern twist.

Högtalarnas fantastiska ljud kommer ge dig en unik ljudupplevelse oavsett om du väljer att använda dem var för sig eller koppla ihop flera tillsammans i ett multiroms-system. Har du flera fördelade i olika rum kan du välja om de ska spela samma musik, eller om varje rum ska ge en unik musik- och genreupplevelse.

Urbanears

En Urbanears Appening

Med Urbanears trådlösa multiroom-högtalare är det du som är chefen över din egen musik-happening. Bläddra dig igenom lokala och online spellistor, radiokanaler och offline-innehåll eller anpassa ljudupplevelsen genom att bestämma var och hur ljudet spelas upp. Appen gör så att du kan anpassa allt precis som du vill ha det och ger dig full styrning och kontroll. Urbanears bryr sig alltså inte om att du använder Spotify, Tidal, Apple eller Samsung när du ska lyssna på musik. Till och med den klassiska Vinylspelaren kan enkelt anslutas till Urbanears.

För i grund och botten är det musiken det handlar om, och den unika ljudupplevelsen. Urbanears ger dig just det här, en musikupplevelse som kommer upplevas lika episkt och modernt oavsett vilket rum du befinner dig i.

Urbanears
 Urbanears