Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Guide - Vilka hörlurar ska man välja?

På Elgiganten hittar du en rad olika typer av hörlurar och det kan vara svårt veta vilka man ska välja. Om du följer våran hörlursguide nedan så hoppas vi kunna underlätta i ditt val av hörlurar så du får ett par lurar som faktiskt passar just dig. I steg 1 förklarar vi vilken form/konstruktion  du kan välja och i steg 2 väljer du den funktion som du ska ha.Steg 1. Välj den form som passar dig

https://tubby.scene7.com/is/image/tubby/inear_horlur

In-ear-hörlurar

Hörlurar som sitter inne i örat. "In-ear" är de minsta hörlurarna och kanske de mest populära, framförallt till smartphones. De flesta sitter väldigt bra i örat, utan att släppa in nästan något ljud från omvärlden. Vissa modeller ligger mer i örat medan vissa placeras direkt i öronkanalen - hitta den modell som passar dig bäst.

https://tubby.scene7.com/is/image/tubby/onear_horlur

On-ear-hörlurar

Halvstora hörlurar. "On Ear" är halvstora hörlurar som ligger ovanpå öronen. De omsluter alltså inte hela örat, utan ligger utanpå. De är en väldigt populär typ av hörlur, delvis för att de ofta blir mindre i storleken. Tack vare den mindre storleken så passar de ofta bättre till att ha på t ex kontoret eller bussen.

https://tubby.scene7.com/is/image/tubby/aroundear_horlur
Around-ear-hörlurar

Stora hörlurar som omsluter örat. Om du är ute efter hörlurar med bra ljudkvalitet och skön passform, är hörlurar som täcker öronen ett bra alternativ. I utgångspunkt är dessa lite större och väger lite mer, men i gengäld får du förstklassigt ljud som toppar allt annat. Utifrån ser du ut som en driven DJ - en som älskar musik.

Steg 2. Välj den funktion som passar dig!

https://tubby.scene7.com/is/image/tubby/QC35SI?$prod$

Brusreducerande

Är du på resande fot? Då kommer brusreducerande hörlurar att ge dig en behagligare resa. Hörlurarna kommer med inbyggd teknologi som reducerar oljud utifrån kan du sitta på flygplanet eller tåget och stänga ute allt som stör omkring dig.

https://tubby.scene7.com/is/image/tubby/K912E?$prod$

Trådlösa

Vill du känna dig helt fri när du lyssnar på musik? Då kan ett par hörlurar med Bluetooth vara något för dig. Anslut hörlurarna trådlöst till din enhet via Bluetooth och njut av en musikupplevelse utan trassliga sladdar. Det är ett bra alternativ t ex vid träning.

https://tubby.scene7.com/is/image/tubby/tradlos_horlurar

Sport

Passformen är viktig när du vill ha hörlurar samtidigt som du tränar. Ingenting är mer irriterande än modeller som inte fäster sig ordentligt i öronen, utan bara trillar ur hela tiden. Det får man ingen bra ljudupplevelse av. Det viktiga när det gäller dessa typer av hörlurar är bra ljud, träningsanpassad design, stabilitet, bekvämlighet och praktisk ljudkontroll.


Extra sport

Vissa hörlursmodeller kommer med intelligenta sensorer som kan planera, tracka och analysera din träning eller inomhussport. De avancerade sensorerna kan mäta distans, hastighet, steg och antal förbrända kalorier. Hörlurarna kan synkronisera dina aktiviteter med dina smartenheter så att du kan följa dina framsteg. Framtiden är här!

Gaming headset

Gaming

Ett gaming-headset är utformat för att kunna användas i flera timmar utan problem. Tack vare en integrerad mikrofon kan du kommunicera med andra spelare. Gaming-headset i lägre prisklasser passar bra till videokonferenser, Skype-samtal och liknande.

Hörlurar från Philips Kids

Barn

Visst ska barnen också kunna lyssna på musik med både bra ljud och komfort. Vi kan varmt rekommendera Philps SHK2000 som finns i både blått och lila. Modellerna har låsbar volym för inte skada barnens känsliga hörsel, samtidigt som dom är justerbara för små huvuden och har extra mjuka öronkuddar..

Läs mer om våra ljudprodukter

Senast uppdaterad 2016-07-20 13:45:41