Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Barn som åker längdskidor på sportlovet

Sportlov - vi har produkterna

Vintern är tiden för snö, skidor och sköna kvällar framför öppna brasan och på sportlovet kan man sänka axlarna, lägga undan stressen och njuta av en liten paus från vardagen – i fjällen, i stan eller på resa. Hos Elgiganten hittar du produkterna som gör ditt sportlov precis så avslappnat, spännande och mysigt som du önskar.
Sportlov i stan

Sportlov i stan…

För många är sportlov i stan helt toppen. Gatorna är tomma och tiden stannar upp lite grann. Äntligen har man tid att strosa omkring, gå på café och njuta av stan i vinterskrud. Har du en liten fotograf i dig ska du kolla in Huawei Mate 20 Pros fantastiska kamera - perfekt för små och stora vinterminnen.

. Vill du kolla formen under sportlovet kan man hitta extra motivation i en pulsklocka. Polar Vantage är en multisportklocka som kommer ge dig energi, motivation och kanske några överraskningar.

Dessutom handlar semester om god mat och vad smakar väl bättre än nygräddade våfflor? Med detta våffeljärn från Wilfa kan du bjuda över vänner, familj och kanske grannar på välsmakande, nystekta våfflor. >

Sportlov i stan

…eller i fjällen

Om du ska åka till fjällen så väntar mil på mil med nypistade spår och backar. Efter en lång dag utomhus är det ingenting som smakar bättre än en fantastisk gryta som har stått och puttrat helad dagen. Har du inte testat en CrockPot tidigare så kommer det här ge dig en ny spännande smakupplevelse – och både ute och inne. Och med en Chromecast kan du se till att hela familjen har underhållningen så det räcker under hela semestern.

Föredrar du öppen spis och favoritfåtöljen framför skidor och snö är det bara att börja avkopplingen. Med en kaffemaskin från Dolce Gusto kan du njuta av en varm eller kall dryck och valmöjligheterna är många antingen om du dricker kaffe, te eller varm choklad.

Elgigantens sportlovsfavoriter

Här har vi samlat våra sportlovsfavoriter och produket som kan inspirera, motivera, underhålla och göra dig glad.

Läs mer om Elgigantens produkter: