Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Vi har produkterna som gör vinterledigheten härligare

Vi har produkterna som gör vinterledigheten härligare

Vinter kan vara lång och mörk, därför ser de flesta fram emot en välförtjänad vintersemester. Semestern handlar om att njuta och slappa av. Vissa väljer att åka till värmen, medan vissa föredrar att åka på skidsemester. En del vill vara hemma och slappna av, och andra väljer att fokusera på hälsa, motion och sund mat. Oavsett hur du väljer att spendera ledigheten är det viktigt att ha den rätta utrustningen - med detta menar vi mer än bara utrustning för skidbacken. Vi har samlat en mängd produkter så att din vinterledighet blir ännu bättre.

För dig som ska på skidsemester

Kommer årets vinterledighet ta plats i de snöklädda fjällen där du kommer att åka skidor? Har du tänkt på att du behöver annan utrustning än bara skidorna? Tänk på resan till och från skidbacken, har du den underhållning ni behöver? Och har ni det som krävs för att inte frysa?

Se produkterna vi rekommenderar för resan till skidstugan.

Ska du åka på bilsemester under vinterledigheten?

För dig som ska på bilsemester

Oavsett hur lång tid som kommer spenderas i bilen under semestern, så är det viktigt att bilfärden är såpass underhållande och avslappnad som möjligt. Se till att färdas säkert med en GPS, och kom ihåg att ta med extra ström till surfplattor, DVD-spelare och annan underhållning.

Se vilka produkter vi rekommenderar till bilsemestern.

Öka ditt välbefinnande med Elgiganten

För dig som önskar ett bättre välbefinnande

Kommer vinterledigheten användas för att infria dina nyårslöften? Eller önskar du att lägga extra fokus på ditt välbefinnande? Vi har allt från juicer till träningsredskap och hälsoprodukter som kan hjälpa dig uppnå en sundare livsstil.

Se vilka produkter vi rekommenderar för en sund vinterledighet.

”Vinterledighet

För dig som önskar att spendera ledigheten i soffan

Önskar du att spendera vinterledigheten framför TV:n? Utöver streaming-tjänster som Netflix och HBO, så finns det massvis av underhållning att njuta av under vintern - bland annat OS. Därför är det extra viktigt att se till att TV:n fungerar som den ska, att ljudsystemet är ordentligt installerat och att popcornmaskinen står framme.

Se vilka produkter som gör ledigheten framför TV:n optimal.

Håll dig varm med Elgiganten

För dig som vill hålla dig varm under vinterledigheten

Vintern är här, och i och med detta kommer även kylan. När man bor i Norden kan det vara extra svårt att hålla värmen under hela årstiden, men det finns mycket man kan göra. En värmepump eller ett element hjälper dig att öka temperaturen i vardagsrummet för de dagarna när kylan vägrar släppet taget om kroppen även efter du har kommit hem.

Se vilka produkter som hjälper dig att hålla värmen.

Åk på solsemester under vinterledigheten

För dig som åker på solsemester under vinterledigheten

Är du en av dem som använder vinterledigheten för att åka på solsemester? Vi har många produkter, både före och under resan, som gör att stranddagarna blir lite bättre.

Se vilka produkter vi rekommenderar att du tar med till stranden.