Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Två kvinnor som står framför en spegel

Julklappstips för välbefinnande och avslappning

Den nordiska vintern är kall och mörk, en kombination som gör att alla kan känna behov för lite extra välbefinnande och avslappning i vardagen. Oavsett om det gäller hudvård, lite extra värme i kylan eller kvalitetstid med musik och en varm kopp kaffe.
Philips Wake-up Light

Fokus på mys och värme

Efter julen kommer nyår, och då känns det som att det är lång tid kvar tills våren och värmen. Varför inte glädja en vän med lite ljus och välbefinnande under tiden? En Wake-up light från Philips till exempel Somneo, kommer att kunna bidra till en mjukare start på dagen genom att gradvis ljusa upp sovrummet.

Fotvärmaren från Beurer kommer att ge värme till frusna tår. Om inte det är nog, vad sägs som en kaffemaskin som kan tillaga kaffe på tre olika sätt? Med Senseo Switch 3in1 kan studenten tillaga en kopp kaffe till sig själv, eller brygga en hel kanna när ni åker på besök.

Kvinna som sjunger i duschen

Lite extra välmående i vardagen

Vardagen är oftast väldigt hektisk. Den perfekta julklappen kan därför vara något som tillåter någon att sänka skuldrorna och slappna av. Det kan vara något så enkelt som en liten, vattentät högtalare, till exempel JBL Clip 3, som kan användas i duschen. Fem extra minuter i duschen med favoritmusiken bidrar till en härligare stämning.

Något som definitivt är avslappande är massage. Massageapparaterna från YouCare eller Expain Relax kommer i många olika modeller, anpassade för olika behov och krav. Både stela nackar och slitna fötter kommer vara tacksamma.

Slitna fötter hade också älskat Scholl Velvet Smooth elektrisk fotfil, som ger dig silkeslena fötter efter en hård kväll på dansgolvet. Här hittar du fler tips hur du kan göra ditt eget hemmaspa.

Man som borstar håret

Klar för nyårsfesten

Har ni stora planer för nyårsafton i år? Ett bra julklappstips till vännen eller partnern är stylingprodukter som tillåter festlooken att perfektioneras. Stylingserien från Jan Thomas ger till exempel oändliga möjligheter att få håret precis som du vill ha det.

Har din partner skägg? En Philips OneBlade Pro skäggtrimmer låter honom behålla stilen.

Även skönhetssömn är viktigt, men det kan vara en utmaning när det är mycket oväsen i eller utanför sovrummet. Bose Sleepbuds är designade för att vara behagliga i örat hela natten, även om du sover på sidan. De stänger ute oväsen och ersätter det med lugnande ljud så att kan uppnå en god natts sömn.

Se våra julklappsfavoriter här: