Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

WeMo - smartare hem, säkrare hem

Välkommen hem - till ditt smarta hem. WeMo är en serie produkter som gör hemmet smartare och ger dig full kontroll. Få t.ex. ett varmt välkomnande genom att lampan tänds när du korsar tröskeln. Kontrollera allt via hemnätverket och en praktisk app i telefonen.

Produkter för smartare hem

Hur får jag ett smart hem?

Oavsett om du endast är ute efter en säkrare vardag med övervakningskameror, en smidigare vardag med sensorer eller mer sinnesro med strömbrytare via mobilen, så kan Belkin WeMo leverera. Om du vill ha allt en smart, intuitiv vardag med alla fördelar från ett smart hem så kan du integrera dina olika WeMo-enheter. Detta är ett modulärt system, vilket innebär att du kan lägga till exakt så många enheter som passar dig, ditt hem och din vardag. Belkin-enheterna ansluts till hemmets Wi-Fi-nätverk och styrs via en praktisk och kostnadsfri app.

Stäng av enheter även om du inte är hemma

Glömde du stänga av strykjärnet?

WeMos praktiska brytare ansluts till hemmets Wi-Fi-nätverk och kan sedan användas för att slå på eller stänga av dina elektriska tillbehör med mobilen. Tänk vad skönt att slippa undra om strykjärnet står på hemma medan du är halvvägs till jobbet genom att kontrollera detta via mobilen. Du kan också sätta upp scheman för tidsinställning, vilket fungerar bra för att sätta tidsgränser för barnens TV-tittande eller för att starta kaffebryggaren så att morgonkaffet är klart när du vaknar.

Övervaka hemmet via mobilen

Är barnen hemma som de ska?

Med WeMos praktiska övervakningskameror med vidvinkelobjektiv och mörkerseende får du full koll över hemmet via din smartphone. Kamerorna ansluts direkt till din Wi-Fi-router och styrs via en NetCam-app. Du kan ställa in kamerorna så att du får information via e-post så fort rörelser upptäcks hemma. Detta gör att du kan kontrollera hemmet under semestern, använda kameran som baby-monitor, eller för att se att barnen kommit hem ordentligt från skolan.

Dra ner på onödiga kostnader

Har jag onödiga kostnader hemma?

Inte nog med att WeMo gör ditt liv bekvämare, det kan även användas för att dra ner på dina kostnader. Skapa egna scheman såväl som komplexa automatiseringsprocesser, så kallade "if this, then that" (IFTTT- tjänster) som sätter igång automatiska serier. Detta innebär exempelvis att garageporten öppnas när bilen kör in på uppfarten, att dina sprinklers slås av om det börjar regna eller att din värmepump sätts på när solen har gått ner.

WeMo - styr elementet från mobilen

Kontrollera elementet från mobilen

Vill du ha det varmt extra hemma när du kommer hem från en lång promenad? Tycker du att det är för kallt i sovrummet men orkar inte gå upp för att ändra temperaturen på elementet? WeMo har en enkel lösning för dig! Med den smarta produkten Belkin WeMo Insight Fjärrströmbrytare kan du fjärrstyra elementet från mobilen eller surfplattan så att du alltid har en behaglig temperatur hemma. Allt för att underlätta för dig i vardagen.

Gör hemmet smartare idag:

Inga produkter

Jämför
Visa produkt
Webblager (<5)  
  • Fjärrstyr enheter på/av
  • Styrs via app (WeMo)
  • Enkelt att sätta upp scheman
  
 
Belkin WeMo Maker
BELWEMOMKR
Belkin WeMo Maker
799
 
 
  • Gör hemmet smartare
  • Sensor och kontroll i ett
  • Styr låg-volt-enheter
  
 
Belkin WeMo Brytare
BELWEMOSWITCH
Belkin WeMo Brytare
 
Jämför
Ej köpbar
Ej köpbar 
  • Slå på och stäng av elektronik med din iPad eller iPhone
  • Trådlös kontroll
  • Används via hemmanätverket
  
 

Senast uppdaterad 2015-06-24 16:31:52