Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Windows BeYou – hitta en dator som passar för dig

Windows BeYou - Det finns en dator för just dig

Kompromissa aldrig med det du brinner för. Med det stora utbudet av bärbara datorer i Windows Premium Collection kan du hitta en modell som passar just dig. Din vardag. Ditt arbetsliv. Din fritid. Vill du ha touch eller tangentbord eller båda? Kreativa lösningar eller komplexa tal? Raffinerad elegans eller råstyrka? I vår Windows Premium Collection hittar du en dator som passar just dina behov. Så att du kan lägga fokus på att vara dig själv.

Surface laptop

Surface Laptop ger dig perfekt balans mellan datorkraft och full bärbarhet. Den vackra och nyskapande datorn är tunn, lätt, kraftfull och byggd för det helt nya operativsystemet Windows 10 S. Med Intel® Core™ i5 och i7 processorer, upp till 512 GB SSD-lagring samt flera andra användbara egenskaper är Surface Laptop en bärbar dator som tar dig och dina ambitioner in framtiden. Läs mer om Surface Laptop här.

Lenovo Yoga 720

Lenovo Yoga 720 är en av det lättaste 13 tums 2-i-1-datorerna som finns på marknaden. Den är 14,3 mm tunn och väger endast 1,3 kilo, vilket gör datorn enkel att ta med sig vart du än ska. Att Yoga 720 är en premiumprodukt syns också på utsidan. Datorn har en lyxig finish i aluminium, finns i tre olika färger och är också utrustad med ett smart gångjärn gör att du kan vrida datorn i 360 grader.

Du kan använda som en mellan surfplatta, ställa den upp för film- eller bildvisning eller som en klassisk laptop. Se produkterna här:

HP Spectre x360

Med en HP Spectre x360 kommer allas blickar att vändas mot dig. Designen i solitt aluminium och med mjuka kurvor ger denna 2-i-1 bärbara dator ett sömlöst uttryck och du kan enkelt växla mellan produktivitet och kreativitet. Spectre x360 finns i två olika storlekar, 13,3” och 15,6”, som båda utstrålar elegans och exklusivitet. x360 är en premiumprodukt både på in- och utsida. Läs mer om HP Spectre x360 här.

HP Spectre X360

Windows Ink - den digitala pennan

Med den digitala pennan Windows Ink kan du göra allt du gör med en vanlig penna – direkt på datorskärmen. Rita skisser, anteckna och redigera i Word- och OneNote-dokument eller PowerPoint-presentationer. Stryk över ord för att de ska försvinna, cirkla runt texten för att välja, markera ord eller förvandla teckningar till figurer med ett klick.

Läs mer om våra produkter här:

Intel


Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

Senast uppdaterad 2017-11-30 09:36:34