Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Windows 10 S gör din dator ännu bättre

Med Windows 10 S får du ut det bästa av din Windows-dator. 10 S använder sig uteslutande av Windows programvara, vilket ger dig en skräddarsydd, snabb och säker Windows-upplevelse. På den här sidan kan du lära dig mer om Windows 10 S - ett välbekant, produktivt operativsysstem som är strömlinjeformat för säkerhet och prestanda.
 Windows 10 s - Prestanda

Prestanda som tar dig längre

Windows 10 S är en konfiguration av Windows 10 Pro som erbjuder en välkänd, produktiv Windows-upplevelse som är strömlinjeformad för säkerhet och prestanda. Operativsystemet är lätt att komma igång med och är designat för att leverera en överlägsen prestanda för många år in i framtiden. Och med Microsoft Edge surfar du snabbt och säkert, varje dag. Streama HD-video, dra nytta av de smarta apparna och var produktiv var du än är.

Surfa säkert, tryggt och snabbt

Säkrare än någonsin

Varje Windows-applikation i 10 S är Microsoft-verifierade. Detta innebär inte bara att din dator alltid har det senaste skyddet mot alla tänkbara hot, utan också att du kan surfa säkert och använda alla appar utan ett endaste bekymmer i världen. Apparna är endast tillgängliga via Windows Store, vilket garanterar Microsoft-verifierad säkerhet och skydd. Windows 10 S har också avancerade säkerhetsfunktioner inbyggda direkt i Microsoft Edge, vilket ger skydd mot phishing och skadlig programvara.

Ett operativssystem som är gjort för dig

Windows 10 S - Gjort. För. Dig.

Med 10 S kan du ta del av de senaste innovationerna som som Cortana* och Windows Ink*, och logga in utan ett lösenord med Windows Hello*. Multi-tasking är en snap med uppgiftsvy och virtuella skrivbord över alla dina enheter. Operativsystemet ser också till att du att du är ständigt uppdaterad med den senaste tekniken från Microsoft.

*1. Kräver en dator som stöder Cortana och Windows Hello

*2. Kräver tillgång till digital penna

Windows 10 S

Kraftfulla appar både on- och offline

Windows 10 S låter dig spara filer till molnet med den molnslösning du vill ha, inklusive OneDrive. Om du går offline kan du fortfarande använda funktioner som Microsoft Office, Evernote, Minecraft och mer. Du kan också använda dig av kreativa program som Story Remix, Photos och Paint 3D. Med 10 S är du lika produktiv on- som offline.

Windows 10 S

Vill du ha Windows 10 Pro?

Behöver du använda specifika professionella verktyg, eller bara vill du bara en app som inte är tillgänglig från Windows Store? Då kan du enkelt enkelt och billigt byta till Windows 10 Pro - när du vill.

Windows 10 S blir ännu bättre med Office 365

Bli ännu mer produktiv med Office 365

Vill du ha ut ännu lite mer av din Windows-upplevelse? Välj till Office 365. Med Office är det enkelt att arbeta både kreativt och effektivt. Oavsett om du vill skriva, räkna eller skapa snygga presentationer hittar du alltid det du behöver. Du kan välja mellan Office 365 Home eller Office 365 Personal.

Windows Ink - den digitala pennan

Med den digitala pennan Windows Ink kan du göra allt du gör med en vanlig penna – direkt på datorskärmen. Rita skisser, anteckna och redigera i Word- och OneNote-dokument eller PowerPoint-presentationer. Stryk över ord för att de ska försvinna, cirkla runt texten för att välja, markera ord eller förvandla teckningar till figurer med ett klick.

Skapa i 3D

Skapa fantastiska saker - i 3D

Nu kan du skapa innehåll i vilken dimension du vill. Gör 2D-mästerverk eller 3D-modeller som du kan skräddarsy i alla vinklar. Klassikern Paint har fått en uppdaterad ”look-and-feel” och massor av nya borstar och verktyg. Oavsett om du är en artist eller bara vill testa olika former gör Paint 3D gör det enkelt att släppa loss din kreativitet och få idéer till liv.

Powerpoint

Gör din Powerpoint till något extra

Använd 3D-innehåll för att ge dina Office-dokument en ny dimension. Ta bara ett 3D-objekt från skrivbordet, använd 360 graders rotation och vipps har du skapat en Powerpoint utöver det vanliga! Tiden för trista presentationer är över.

Skapa i 3D

Skriv-appar som inspirerar

Förlora aldrig en tanke eller glöm en endaste detalj. Med Microsofts olika skriv-appar* kan du till exempelvis anteckna ett flygnummer för få yterliggare information om flygstatusen, eller skriva en adress för att få fram den bästa rutten i Kartor. Du kan till och med anteckna ett telefonnummer och sedan trycka på det på för att ringa upp! Du kan använda bläck-innehåll i appar som Kartor, Foton, Videor, Messenger och Microsoft Edge.

*kräver tillgång till digital penna

Köp en dator med Windows 10 S hos Elgiganten i dag!

Inga produkter

 
 • Intel® Celeron® N3350 processor
 • Full HD-skärm, Windows 10 S
 • 4 GB RAM, 64 GB flash
  
 
 
 • Intel® Celeron® N3350 processor
 • 14" Full HD-skärm, Windows 10 S
 • 2 GB DDR4 RAM, 32 GB SSD
  
 
 
 • Intel® Celeron® N3350 processor
 • 14" Full HD IPS-skärm, Windows 10 S
 • 4 GB DDR4 RAM, 64 GB SSD
  
 
 
 • 7. gen Intel® Core™ i5 processor
 • 13.5" PixelSense pekskärm
 • 8 GB RAM, 256 GB SSD
  
 
 
 • 7 gen Intel® Core™ i5 processor
 • 13.5" PixelSense pekskärm
 • 8 GB RAM, 256 GB SSD
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (25+)  
 • 7 gen Intel® Core™ i7 processor
 • 13.5" PixelSense pekskärm
 • 16 GB RAM, 512 GB SSD
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
 • 7 gen Intel® Core™ i7 processor
 • 13.5" PixelSense pekskärm
 • 8 GB RAM, 256 GB SSD
  
 

Läs mer om Elgigantens produkter: