Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Wolfenstein II - Welcome to Amerika!

Wolfenstein II - Welcome to Amerika!

Wolfenstein II är ett spännande äventyr skapat med den industriledande motorn id Tech® 6, som skickar spelarna till ett naziststyrt Amerika med uppdraget att rekrytera de modigaste motståndsledarna som finns kvar. Slåss mot nazisterna på ikoniska amerikanska platser, utnyttja en arsenal av benhårda vapen, och släpp lös nya förmågor för att skjuta dig igenom legioner av nazistsoldater i detta definitiva FPS. Förbeställ spelet hos Elgiganten i dag och få tillgång till exklusivt bonusinnehåll.

Story

Wolfenstein II leker med tanken om en alternativ verklighet där nazisterna vann andra världskriget. I spelet befinner vi oss i Amerika, 1961. Nazisterna behåller sitt grepp om världen. Du är BJ Blazkowicz, aka "Terror-Billy", medlem av motståndsrörelsen, nazistimperiets plågoande och mänsklighetens sista hopp om frihet. Endast du har musklerna, vapnen och modet att återvända till USA, döda varenda nazist inom synhåll, och starta den andra amerikanska revolutionen.

Welcome to Amerika! Edition

Förbeställ Wolfenstein II hos Elgiganten redan i dag och du får Welcome to Amerika! Edition inklusive exklusivt bonusinnehåll:

  • - 48 Page TV Amerika Entertainment Magazine
  • - Wolfenstein Travel Card Holder
  • - The Freedom Chronicles: Episode Zero!

Senast uppdaterad 2017-09-04 08:25:25