Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Xbox One S - en liten men stor konsol

Den senaste, uppdaterade versionen av Xbox One är hela 40 % mindre än sin föregångare, utan att den på något sätt kompromissar på prestandan. Den är slankare, renare och nättare.

Stor, större, störst

Xbox One S kommer att vara tillgänglig med intern lagring i tre olika storlekar, 2 TB, 1 TB och 500 GB. 1 TB- och 500 GB-versionerna kommer att finnas till försäljning över hela landet, medan 2 TB-versionerna kommer i en väldigt begränsad upplaga. Här är det alltså tal om att vara först till kvarn om du önskar maximal lagringsplats. För att hitta ditt närmaste Elgiganten-varuhus klickar du här.

Xbox One S - Stor, större, störst
Xbox One S - en liten men stor nyhet

Xbox One S - en värld i High Definition

Xbox One S kommer att revolutionera spelvardagen och berika den med fantastiska detaljer och klara färger med teknologin High Dynamic Range. Du kommer att upptäcka att dina spel får ett helt nytt djup då HDR-teknologin ökar kontrastförhållandet mellan ljusa och mörka färger. Xbox One S har också 4K Ultra HD, som ger dig fyra gånger så hög upplösning. Detta kommer att ge Blu-ray samlingen eller Netflix-katalogen fantastisk visuell kvalitet och göra upplevelsen både skarpare och mer realistisk.

Gamla och nya klassiker

Xbox One S är lika mycket för spelen som de är för dig och med Xbox One S får spelen den grafik, klarhet och färger de förtjänar. Dra fram gamla Xbox 360-klassiker och upplev de i uppgraderad kvalitet, eller gläd dig över listan av nya spel som har kommit i 2016. Utforska kriminaliteten och kaoset i Grand Theft Auto, skapa din egen värld i Minecraft eller bli en fotbollsikon på planen med FIFA17.

 Xbox One S - en liten men stor nyhet
 Xbox One S - en liten men stor nyhet

En enklare spelvardag

Xbox One S gör inte bara spelupplevelsen visuellt vacker – den gör den också enklare. Med trådlösa kontroller får du inte bara ett bättre grepp genom den slankare, mer strömlinjeformade designen – du får också ökad frihet till att flytta dig runt som du önskar. Du kan också konfigurera Xbox One S till att slå på andra enheter och på det sättet kan du komma igång snabbare, utan att måste arbeta dig igenom en mängd med fjärrkontroller för att få önskat ljud, kanal och kvalitet.

Se fler intressanta produkter:

Senast uppdaterad 2016-12-06 13:10:38