Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Xiaomi Mi 10 och Mi 10 Pro

Nya Xiaomi Mi 10 och 10 Pro är ledande inom 5G-anslutning och prestanda. Med ett 108 MP kamerasystem bestående av fyra kameror, är dessa telefoner bland de mest banbrytande på marknaden just nu när det gäller fotografering och videoinspelning. Skönhet och funktionalitet möts med den böjda AMOLED-skärmen som går från kant till kant med överlägsen färgåtergivning.

Tre Xiaomi Mi 10 Pro-telefoner med fokus på kamerorna

108 MP quadkamera med videoinspelning i 8K

Mi 10 och 10 Pro ligger i framkant när det gäller fotografering och videoinspelning. Ta skarpa bilder och få med allt tack vare 20 MP ultravidvinkelobjektivet i Mi 10 Pro. Den har även två dedikerade telefotoobjektiv med imponerande brännvidd, som ger naturliga porträttbilder med 2x zoom. Motiv som är långt borta kan fångas med upp till 50x zoom, som dessutom hålls stabilt med den inkluderade OIS. Ett dedikerat makroobjektiv i Mi 10 gör det möjligt att få livfulla närbilder medan djupsensorn hjälper den primära sensorn att skapa en snygg bokeh-effekt för porträtt. Båda telefonerna har också UHD 8K-videoinspelning med 30 fps.

Xiaomi Mi 10 smartphones

Ledande prestanda med Qualcomm® Snapdragon™ 865

Både Mi 10 och 10 Pro kännetecknas av extrem effektivitet och prestanda eftersom båda telefonerna är utrustade med Qualcomm Snapdragon 865-chip och drivs av en Octa-core Kyro 585-chipprocessor. De har också ett X55-modem för snabb 5G-anslutning och stödjer 5G MultiLink för simultan anslutning till tre nätverk samtidigt. Telefonerna ger snabb respons och en supersmidig användarupplevelse. Tillsammans med ett sofistikerat kylsystem hålls CPU-temperaturen sval för att säkerställa höga prestandahastigheter - även vid tung användning.

Xiaomi Mi 10 smartphones

6.67" 3D-böjd AMOLED-skärm med TrueColor

Skönhet och funktionalitet möts för att tillsammans bilda Xiaomi Mi 10 och 10 Pro. Skärmen på 6,67" går från kant till kant och har TrueColor-teknologi som ger enastående färgåtergivelse på din smartphone. En 3D-böjd glasdesign och realistiskt vibrationssystem garanterar en bekväm känsla i handen med utmärkt haptisk feedback. Med sin 90 Hz SmoothSync-skärm och dubbla stereohögtalarsystem levererar båda telefonerna en fantastisk och komplett upplevelse.

Xiaomi Mi 10 smartphones

Snabb laddning och kraftfulla batterier

Mi 10 och 10 Pro revolutionerar laddning av mobiltelefoner och har några av världens snabbaste laddningshastigheter. Mi 10 Pro erbjuder 50 W trådbunden laddning och 30 W med trådlös laddning (tar 45 minuter respektive 65 minuter för 100% batteri). Mi 10 erbjuder 30 W trådbunden laddning och 30 W trådlös laddning (tar 56 minuter respektive 69 minuter för 100% batteri). Båda mobilerna stöder också omvänd trådlös laddning, vilket gör att du kan ladda andra enheter när du är på språng. Förutom de unika laddningshastigheterna har Mi 10 Pro ett kraftfullt 4500 mAh-batteri, och Mi 10 ett 4780 mAh-batteri - båda räcker upp till 2 hela dagar.