Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Smart Tracker från Yepzon – trygghet för hela familjen

Trygghet i liten storlek. Smart Tracker från Yepzon är en kompakt liten GPS-spårare som trots sin lilla storlek kan få stor betydelse för din vardag. Med SOS-knappen kan du se till att dina barn, dina äldre familjemedlemmar och du själv är trygga. Du behöver inte oroa dig för om hunden har rymt, om dina nycklar är borta eller om din väska är på villovägar. Den här spåraren gör ditt livet mer bekymringsfritt både för en friluftsentusiast, familjefar och en frequent flyer.
1 699
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Bärbar GPS-enhet
 • GPS, Bluetooth, Wi-Fi
 • Temperatur, kollisionssensor
Läs mer Smart Tracker by Yepzon GPS tracker

Lätt att komma igång

Smart Tracker från Yepzon kan användas nästan på en gång som du har packat ut den. Allt du behöver göra är att ladda ned gratis-appen, skanna QR-koden för att para telefonen med GPS-spåraren och så kan du börja använda den. Den lilla enheten kan enkelt sättas fast på en väska, en nyckelring, ett halsband eller en resväska – vad du än vill spåra. Med en batteritid på upp till 3 dagar i standby-mode och över ett år med bara SOS-funktionen så behöver du inte ladda ofta.

Din placering är säker

Din säkerhet prioriteras på flera sätt med den här GPS-spåraren. Du kan använda Smart Tracker från Yepzon utan användarinfomation, konto eller registrering. Efter att du har parat enheten med din telefon så kan ingen få tillgång till spåraren. Det betyder att inga obehöriga kan se var din spårare är, så information om din hund, ditt barn eller dina värdesakers placering är i trygga händer.

Kvinna springer på en mörk kväll med Smart Tracker från Yepzon på armen

Tryggt på joggturen

Smart Tracker från Yepzon har en SOS-knapp som larmar en av dina närmaste om du trycker på den. GPS:n berättar var du är någonstans så att de som tar emot larmet lätt kan hitta dig. Det här är praktiskt om det ska gå snabbt, du har inte telefonen med dig eller inte kan förklara var du är. Så kan du snabbt få hjälp om du skulle ramla och slå dig när du är ute och springer eller så kan du komma och hjälpa ditt barn om det har hänt något på vägen hem från skolan. Funktionen är också smart för äldre som känner sig otrygga när de ska ut och gå. Skulle olyckan vara ute så kan de snabbt få hjälp och behöver inte leta fram telefonen för att hitta rätt nummer.

Motorcykel ligger på vägen framför en bil efter en trafikolycka

Trygg i trafiken och vid fall

Ibland är det inte möjligt att kunna trycka på SOS-knappen. Med den inbyggda kollisionssensoren i Smart Tracker från Yepson kan du få besked i appen om spåraren registrerar ovanligt hög acceleration. Det här kan betyda att det har varit en olycka och att en av dina närmsta inte har haft möjlighet att trycka på SOS-knappen. Kollissionssensoren registrerar också ett plötsligt fall, så om dina föräldrar eller morföräldrar är oroliga över om de kommer få hjälp om de skulle ramla, så kan den här funktionen vara en lösning som ger dem mer ro i sinnet.

Kvinna lastar in matvaror i bilens bagagerum

Skydda dina matvaror

Om du har varit och handlat och ska förbi flera ställen på vägen hem kan spåraren hjälpa dig att hålla koll på temperaturen i bilen så att isen inte smälter eller mjölken fryser. Den inbyggda temperatursensorn låter dig övervaka temperaturen runt spåraren. Du kommer att få besked i appen när en viss temperatur överskrids. Så du kan skydda saker som är känsliga för temperaturändringar. Spåraren kan mäta allt mellan -40 ° C till +125 ° C.

Nycklar på ett träbord

Exakt placering

En av sakerna som skiljer Smart Tracker från Yepzon från andra spårare är att den har exakt placeringsteknologi. Det kombinerar flera satellit-navigationssystem, GPS, Glonass, Galileo och Beidou för långdistans-spårning så att du kan hitta spårarens position utomhus. Inomhus hjälper wi-fi och Bluetooth till med att hitta spåraren. Om du t. ex. har tappat bort dina nycklar kan du via appen aktivera spårarens buzzer och Bluetooth-anslutningen och enkelt följa ljudet och ljuset som leder till nycklarna..

Tecknat kort med hund, bil och barn och Yepzon-ikoner

Skapa virtuella gränser

Med geofencing kan du rita upp virtuella gränser. Du får besked i appen när gränserna kryssas. På det här sättet kan du börja arbetsdagen utan att oroa dig för om ditt barn har kommit tryggt fram till skolan eller så kan du skynda dig hem om du får besked om att din hund inte längre är innanför hemmets gränser.

Kvinna och flicka går över ett övergångsställe

Se alla produkter från Yepzon

Inga produkter

Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Bärbar GPS-enhet
 • GPS, Bluetooth, Wi-Fi
 • Temperatur, kollisionssensor
  
 
 
 • GPS-sändare
 • Bra batteritid
 • Säker app
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Bärbar GPS-sändare
 • Yepzon-app, WiFi
 • Imponerande batteritid
  
 
Yepzon One GPS tracker
YEPZONONEWH
Yepzon One GPS tracker
899
 
 
 • Bärbar GPS-sändare
 • Utmärkt batteritid
 • Maximal säkerhet
  
 
 
 • GPS/WiFi/mobilsökare
 • SOS-knapp, mobilapp
 • Bra batteritid
  
 

Läs mer om våra produkter här: