Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

Betalningsinformation

Hos Elgiganten Företag erbjuder vi flera olika sätt att betala. Du kan självklart betala din beställning med ditt kreditkort, men utöver detta så erbjuder vi även möjligheten att ansöka om kredit hos oss, och på så sätt kunna göra beställningar på ett mer flexibelt sätt.

 

Kortbetalning

Beställningen betalas vid ordertillfället. När beställningen görs så skapas en reservation på kortet, och sedan dras pengarna i samband med att leverans sker. Kortbetalningar online verifieras med 3D Secure för Visa eller Mastercard Secure Code så att du kan känna dig säker när du handlar. 
Observera att vi vid förhandsbokningar kan komma att dra pengar innan leverans har skett. Om du väljer att avboka din beställning innan leveransen skett så återgår pengarna till det kort som användes när beställningen gjordes.

 

Faktura

Vi erbjuder dig som företagare möjlighet att ansöka om kredit hos oss. Det görs en sedvanlig kreditkontroll på företaget som ligger till grund för det kreditbelopp som beviljas. 

För att ansöka om faktura, gör så här:
1. Logga in

2. Klicka på "Mitt företag"
3. Klicka på "Företag"
4. Klicka på knappen "Ansök om faktura".

Observera att det kan ta någon dag från att du gjort din kreditansökan hos oss, innan den finns tillgänglig på din profil.
 

 

 

 

 

 


 Har du fler frågor om betalningar och betalningsvillkor så kan du kontakta vår företagsavdelning på b2b@cc.giganten.se eller 0771-116 116.