Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
Apple Watch Series 3 42 mm (grått sportband)
11590

2 712 Exklusive moms

Lämna din telefon hemma och bibehåll kontakten med omvärlden tillsammans med Apple Watch Series 3. Klockan håller inte bara koll på din hälsa utan pushar och peppar dig också att prestera det där lilla extra.
  • 42 mm rymdgrå aluminiumboett
  • Grått sportband
  • GPS, simtålig, WebOS5

Lämna din telefon hemma och bibehåll kontakten med omvärlden tillsammans med Apple Watch Series 3. Klockan låter dig ta emot samtal när du är i rörelse, har förbättrad pulsmätare, integrerad smart aktivitetscoachning, inbyggd GPS och mycket mer. Allt detta med en fantastiskt snygg, tidlös design.

Design
Apple Watch Series 3 har en keramisk konstruktion och en minimalistisk design – ett perfekt tillbehör som täcker dina sportbehov. Tack vare helt förseglade interiörer kan du simma med Apple Watch Series 3 och klockan använder sig av ljudvågor för att tömma högtalarutrymmet på vatten när du simmat klart. Klockan skall ej användas vid dykning, vattenskidor eller andra vattenaktiviteter där klockan kan utsättas för ett högre vattentryck.

Kontroll
Watch använder sig av intuitiva menyer som gör det enkelt och smidigt att navigera mellan funktioner. Apple Watch Series har dubbel ljusstyrka på skärmen för att du enklare ska kunna se vad som händer. Zooma och scrolla genom att rotera på Digital Crown – den lilla vridaren på sidan av klockan. Du kan också trycka på vridaren för att returnera till hemskärmen.

Skärm
En bred skärm låter dig läsa meddelanden, ringa och motta samtal samt hålla koll på din aktivitet. Välj själv mellan en mängd olika visningslägen vilket som passar dig bäst.

WatchOS 5
Blir mer aktiv med WatchOS 5. Klockan kommer med en kraftfull 64-bitars dual core processor och lagrar de 10 mest använda apparna i minnet, vilket möjliggör för direkt start av dem när du behöver dem. Välj bland ett större urval av nya klockansikten och njut av mer flytande animationer och användarvänliga kontroller. Snabbt WiFi och Bluetoothanslutning är också möjligt tack vare ett revolutionerande W2-chip.

Smart aktivitetscoachning
Series 3 Watch har en intelligent aktivitetsmätare som håller koll på din träning och har smarta och nya funktioner för simmare, ett dagligt mål samt delningsmöjligheter.

Pulsmätare
En förbättrad pulsmätare har information om din vilopuls, puls när du går och puls när du tränar direkt på skärmen. För att förhindra arytmi samlar klockan information som berättar dig om hur du mår.

Hälsoappar tillgängliga
Klockan har en inbyggd app som hjälper dig att träna andning. Den stödjer tredjeparts hälsoappar som bland annat kan påminna dig om att dricka vatten, röra dig efter många timmars sittande eller föreslå dina optimala sovtider.

Fantastisk musikupplevelse
Lyssna på grymma spellistor eller låt Siri bestämma den bästa låten till dig med nya Apple Music som automatiskt skapar spellistor med dina favoritlåtar samt låter dig streama 40 miljoner låtar, direkt från handleden.

Skärm/Display
Display AMOLED
Modellbeskrivning
Produkttyp Smartklocka
Serie Apple Watch
Färg Svart / Vit
Funktioner och egenskaper
Styrning av funktioner Pekskärm/Knappar
Möjlighet att ringa samtal Nej
Vattensäker Ja
GPS Ja
Pulsmätare Ja (inbyggd)
Kamera
Digitalkamera Nej
Kapacitet, förbrukning och strömförsörjning
Batterityp Lithium-ion
Anslutningar
Bluetooth (version) Bluetooth 4.2