Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
iPod touch 6 32 GB (silver)
IPODMKHX2WH32

1 832 Exklusive moms

Inkommande

Ta med dig musik, filmer, spel och sociala medier överallt. Håll kontakten med kompisar i Messages och dela din kreativitet med 8-megapixelkameran. Den sjätte generationens iPod touch ger dig mer kraft för fler saker.
  • 4" Retina-skärm
  • iOS 8, WiFi-ac
  • 8 megapixel iSight-kamera

Din musiksamling, filmer, spel och sociala medier - allt i din ficka. Med den sjätte generationens iPod touch kan du lyssna på musik från din iTunes-samling i dagar. Låt dig imponeras av den kristallklara 4 tum Retina-skärmen, supersnabb trådlös Wi-Fi ac-anslutning och ett kraftfullt A8-chip. iPod touch är så mycket mer än bara en musikspelare.

Musiken i dina händer
Med tillgång till iTunes store, kan du fylla din iPod touch med en ocean av musik. Tack vare integreringen med iCloud molnlagring blir din musiksamling tillgänglig på iPad, iPhone eller Mac - automatiskt.

Optimal visning
Den 4 tum stora Retina-skärmen med multitouch har en IPS-panel som visar bilder och video med häpnadsväckande färger, ljusstyrka och djup kontrast. Widescreenformatet är perfekt för filmklipp och till och med långfilmer. Ett oleophobic-lager skyddar skärmen mot fingeravtryck och håller den ren och tydlig att se på.

Dold kraft
iPod 6 har fått ett snabbare och bättre A8 64-bit chip som ökar datakraften och grafikegenskaperna. Sex gånger högre hastighet än föregående generation, utan att det påverkar batteritiden. Spela iTunes-musik i upp till 40 timmar eller se på HD-film i upp till 8 timmar. Ett andra chip, M8 motion, använder inbyggda sensorer för att mäta steg du tar och sträckor du gått. Perfekt för att hålla koll på den dagliga aktiviteten, eller för träning via appen Health.

Förbättrade anslutningsmöjligheter
Håll dig enkelt uppkopplad med världen omkring dig. iPod touch 6 använder en snabb, trådlös Wi-Fi-ac-modul för internetanslutning som gör strömning av musik från Apple Music eller nedladdning härligt bekymmerslös. Och att surfa på nätet i webbläsaren Safari har också gjort snabbare och mer responsivt.

Att se är att tro
Med en förbättrad 8 megapixel iSight-kamera kan du ta skarpare, mer levande och färgrika bilder. Kameran har autofokus, ansiktsigenkänning, HDR-läge, panorama och bildserier. Filma i 1080p Full HD, filma i slowmotion med 120 bildrutor per sekund eller med time lapse - allt i HD-upplösning. Det finns även en FaceTime frontkamera för videosamtal i 720p upplösning.

Sömlösa upplevelser
iPod touch 6 kommer med iOS 8, ett avancerat operativsystem fullmatat med innovativa finesser. Prata med vänner via Wi-Fi och Messages-appen, dela bilder på sociala medier eller spela i Game Center. Med Family Sharing kan upp till sex familjemedlemmar få tillgång till din musik, TV-serier, kalender, bilder, böcker, dokument och annat innehåll. Tack vare en mängd omgjorda och optimerade appar kommer din iOS 8-upplevelse att bli smidig och underhållande.

Förpackningen innehåller:
- iPod touch
- Apple earPods hörlurar
- Kabel (Lightning till USB)

Modellbeskrivning
Produkttyp Digital Mediaspelare
Modellnamn Apple iPod Touch 32 GB 6th gen
Produktserie iPod Touch
Färg Silver
Produkt-ID (artikelnummer) MKHX2WH32
Lagring och minne
Huvudlagring Inbyggt minne (Flash)
Lagringskapacitet 32
Stödjer följande minneskort Nej
Funktioner och egenskaper
FM Stereo Tuner Nej
Radioinspelare Nej
Röstinspelare Nej
Musikhantering Spellistor
Ljudteknologi
Ljudformat AAC, Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3, MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, WAV
Mp3 - Bit-Rate 8 - 320
WMA Bit-Rate 8 - 320
Frekvens - omfång (Hz) 20 - 20 000
Bildteknologi
Videoinspelning Ja
Videoformat H.264
Maximal videoupplösning 1080/30p Full HD
Skärm/Display
Skärm Ja
Skärmstorlek (tum) 4,00
Upplösning (bredd x höjd i pixlar) 1136x640
Anslutningar
Wi-Fi Inbyggd
AirPlay Ja
Bluetooth Ja
Anslutning för hörlurar Ja
Lightning Ja
USB 2.0 Nej
Gränssnitt (Interface) Lightning
Kapacitet, förbrukning och strömförsörjning
Strömkälla Internt batteri
Batterityp Lithium-ion
Batterikapacitet (timmar) 40,00
Mått & vikt
Höjd (cm) 12,34
Bredd (cm) 5,86
Djup (cm) 0,61
Vikt (g) 88,00