Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

Betalningsinformation

Hos Elgiganten Företag erbjuder vi flera olika sätt att betala. Du kan självklart betala din beställning med ditt kreditkort, men utöver detta så erbjuder vi även möjligheten att ansöka om kredit hos oss, och på så sätt kunna göra beställningar på ett mer flexibelt sätt.

 

Kortbetalning

Beställningen betalas vid ordertillfället. När beställningen görs så skapas en reservation på kortet, och sedan dras pengarna i samband med att leverans sker. Kortbetalningar online verifieras med 3D Secure för Visa eller Mastercard Secure Code så att du kan känna dig säker när du handlar. 
Observera att vi vid förhandsbokningar kan komma att dra pengar innan leverans har skett. Om du väljer att avboka din beställning innan leveransen skett så återgår pengarna till det kort som användes när beställningen gjordes.

 

Faktura

Vi erbjuder dig som företagare möjlighet att ansöka om kredit hos oss. Det görs en sedvanlig kreditkontroll på företaget som ligger till grund för det kreditbelopp som beviljas. Observera att det kan ta någon dag för din ansökan att behandlas av oss.

För att ansöka om att bli fakturakund, gör så här:
1. Logga in

2. Klicka på "Mitt företag"
3. Klicka på "Bli fakturakund"
4. Klicka på knappen "Ansök om faktura".

Observera att du själv behöver aktivera fakura som ett betalsätt för din användare efter att din ansökan godkänts.
Det görs under Mitt företag --> Användare.

 

 

 

 

 

 


 Har du fler frågor om betalningar och betalningsvillkor så kan du kontakta vår företagsavdelning på foretag@giganten.se eller 0771-116 116.