Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

Apple-skärm, Macbook, iPad, iPhone och iWatch står vid sidan av varandra

Vi introducerar Apple Financial Services, en finansiell lösning till ditt företag. Nu tillgänglig hos Elgiganten Företag.

En innovativ finansiell lösning. Hjälp ditt företag att arbeta smartare med Apple-produkter för företag. Säker produktivitet, sömlös integration av enheter och engagerade medarbetare till bästa pris för ditt företag med Apple Financial Services. Apple Financial Services hjälper ditt företag med långsiktig planering med möjlighet att göra kortsiktiga förändringar baserat på brådskande behov.

Två MacBooks står vid sidan av varandra

Flexibla leasing-möjligheter

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag. Med flexibla leasing-perioder på 12, 24, 36 och 48 månader kan du anpassa ditt köp så att det passar ditt företags behov. När leasing-perioden är över kan du lämna tillbaka dina produkter och uppgradera till den senaste utrustningen för dina anställda.

Två Apple-skärmar står vid sidan av varandra

Förbättra din arbetsmiljö

Med Apple Financial Services kan du enkelt och budgetvänligt ta med dina Apple-produkter till arbetsplatsen till en låg månadskostnad. Apple Financial Services hjälper dig att hålla dina företagskostnader låga på grund av det höga bokförda restvärdet på Apple-enheter. Säkerställ produktiviteten genom att alltid ha dina Apple-produkter uppdaterade.

En MacBook, iPad, två iPhones, Airpods och iWatch står vid sidan av varandra

Alltid uppdaterade

Investera i de bästa produkterna utan stora investeringar. Att välja ett leasingavtal har flera fördelar för ditt företag. Hjälp ditt företag att jobba smartare med Apple-produkter för ditt företag. Fler och fler företag använder Apple-produkter på arbetsplatsen och med Apple Financial Services kan du se till att du och ditt team alltid är uppdaterade. Förutsägbara månadskostnader säkerställer säkerheten och stabiliteten i ditt företag, och viktigast av allt; du och dina kollegor hålls alltid uppdaterade med den senaste utrustningen.

 

Tre olika iPhones visas vid sidan av varandra

Ha alltid de senaste Apple-produkterna till ditt företag

Du kan enkelt beställa de senaste Apple-produkterna och de senaste tillbehören för ditt företag till en låg månatlig kostnad från Elgiganten Företag. Du kan hämta dina Apple-produkter i något av våra varuhus eller få dem skickade till ditt kontor.

Välj lösningen som passar ditt företag bäst för att kontrollera kostnaderna och hålla dig uppdaterad. Inget aktiekapital är bundet under leasingperioden och ditt företag kan fokusera på produktivitet och mervärde.

Vill du veta mer om Apple Financial Services och hur det kan hjälpa ditt företag? Kontakta vår B2B-försäljning så hjälper vi dig gärna.