Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

De fyra Canon i-SENSYS-skrivare som står vid sidan av varandra

En rad funktioner och multifunktionsskrivare med intuitiv touch-skärm och snabbare utskriftsmöjligheter.

Mindre underhåll, fler mobila anslutningar. Upptäck kvaliteten och effektiviteten hos i-SENSYS-serien.

En vit Canon-skrivare står på ett träbord

Förbättrad omkostnadsstyrning och säkerhet

Flera av Canon-skrivare har funktionen Universal Login Manager (ULM). Med den här funktionen kan användaren styra tillgången till skrivare via autentisering. Du kan också styra tillgång för att reducera omkostnader av utskrifter och skydda sensitiva dokument via funktionen säker PIN-print.

 

Svart bakgrund med flera app-loggor på

One-touch lösning för ökad produktivitet

Med Canons unika i-SENSYS app-bibliotek kan du enkelt anpassa funktionsknapparna på din skrivares LCD-touchskärm, så att du kan anpassa skärmens funktioner efter dina specifika behov och därmed även öka produktiviteten med snabb one-touch användning av dagliga uppgifter.

 

En mobil hålls i handen framför en Canon-skrivare

Trådlös anslutning

Små och mellanstora företag och medarbetare som är på språng behöver trådlös tillgång för att kunna skriva ut och scanna från alla slags enheter. Med Canon I-SENSYS-serien är du med bl.a. AirPrint (iOS) och Mopra (Android) support bara ett enda tryck från att kunna skriva ut helt trådlöst. I Canon PRINT Business-appen kan du också hitta flera lösningar för att skriva ut trådlöst.

 

Multifunktionsskrivare

Designad för att maximera produktiviteten. Canons multifunktionsenheter gör det ännu enklare att skriva ut, kopiera och faxa. .

Canon i-SENSYS MF744Cdw på vit bakgrund

Canon i-SENSYS MF744Cdw

Den här multifunktionsskrivaren med möjlighet för att faxa ökar produktiviteten betydligt för små och mellanstora företag. En trådlös anslutning gör att du enkelt skriver ut från andra enheter och ett app-bibliotek ökar effektiviteten genom att vardagsuppgifter görs automatiskt..

Canon i-SENSYS MF445DW på vit bakgrund

Canon i-SENSYS MF445DW

Hållbar, pålitlig och snabb. MF455 levererar hög kvalitet på utskrift, scanning, kopiering och fax i svart och vitt, vilket gör att den är optimal för små och mellanstora företag och den är samtidigt en platsbesparande lösning med trådlös anslutning och anpassad användning.

Enfunktionsskrivare

Oavsett vad ni behöver ha för skrivare på ert kontor så har Canon en snabb, flexibel och enfunktionslösning.

Canon i-SENSYS LBP663Cdw på vit bakgrund

Canon i-SENSYS LBP663Cdw

LBP663Cdw skrivaren är kanske kompakt men den är full av avancerade funktioner och har en snabb A4-utskriftshastighet på 27 ppm. Flera anslutningsmöjligheter ger en mer praktisk arbetsdag och säkerhet med säker PIN-funktion.

Canon i-SENSYS LBP223dw på hvid baggrund

Canon i-SENSYS LBP226dw

Öka effektiviteten på ditt jobb med Canon i-SENSYS LBP226 – pålitlig, enkel att använda och med trådlös användning är den här enkelfunktions mono laserskrivaren en perfekt lösning till mindre kontor.