Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

Företagsjulklappar: Hitta julklappar till dina anställda

Saknar du inspiration för årets företagsjulklapp till dina anställda? Det kan vara svårt att hitta den perfekta julklappen på grund av budgetar och de många olika personligheterna på firman. Lyckligtvis har Elgiganten ett stort urval av möjliga julklappar. Förutom fysiska julklappar, kan du också överväga att köpa ett presentkort i en av våra butiker, som ger dina anställda möjlighet att välja sin egen julklapp.

Nedan hittar du utvalda favoriter med olika produkttyper. För att komma igång med dina inköp på Elgiganten Företag, måste du först skapa ett företagskonto. Läs mer om företagskonton och dess fördelar.


Varför Elgiganten Företag?

Lås oss hjälpa er med det vi gör bäst. Vi erbjuder en personlig företagsrådgivare som kan svara på offertförfrågningar såväl som större projektaffärer.

Samla företagets inköp på ett ställe. Vi har ett brett professionellt utbud av hemelektronik och vitvaror, flexibla leveransalternativ och 30 dagars fakturering.

Vi finns där ni finns. Handla i en av våra många butiker, genom vårt kontaktcenter för företag eller online. Bli företagskund hos oss på Elgiganten.

​​​​​​​​​​​