Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn


​​​​​​​I tider med mycket osäkerhet och med ett arbetslandskap under förändring så sätter den nuvarande situationen nya krav på den utrustning vi använder i vår arbetsvardag. Vi vet att det kommer frågor längs vägen på hur ens verksamhet ska kunna bibehålla effektiviteten på topp trots dagens utmaningar.

​​​​​​​Hur hålls samma kvalitet i utbildningar eller möten - fast i digital form? Hur utrustar jag hemmakontoret bäst?

Vi på Elgiganten Företag vill finnas här för dig i dessa tider. Vi har företagsrådgivare runt om i hela landet som finns för ert förfogande. Vare sig du behöver hjälp kring ett befintligt behov, har frågor kring våra produkter och tjänster, vill ha svar på en offertförfrågan eller support vid ett större projekt - så finns vi här för dig. Önskar du träffa din lokala företagsrådgivare kan du boka ett möte, dessa kan utföras både digitalt eller under trygga fysiska förhållanden.

Hälsan och säkerheten för Elgigantens kunder och medarbetare är vår högsta prioritet. Vi jobbar för att skapa en trygg miljö för dig som kund, alltid och oavsett.


Låt oss hjälpa dig!

Låt oss hjälpa dig med det vi gör bäst. Vi erbjuder dig en personlig företagsrådgivare som kan hjälpa dig med just dina frågor och behov i dessa tider.

Vi har ett brett professionelt utbud av produkter och tjänster. Önskar du får support eller vet redan nu vad du behöver, skicka en offertförfrågan nedan.

Vi finns där ni finns. Vill du komma i kontakt med din lokala företagsrådgivare? Längst ned på sidan kan du hitta och kontakta alla våra företagsrådgivare.

​​​​​​​​​​​


Kontakta ditt lokala företagscenter

Som företagskund hos Elgiganten erbjuder vi dig en personlig kontakt i något av våra många företagscenter. Vår vision är att alltid finnas nära dig som kund och vara en totalleverantör för din verksamhet. Alla känner till våra låga priser. Men vi tycker att fler borde känna till att vi även gör det billigare och mer effektivt för företag att göra sina inköp. Vi har specialistutbildade företagssäljare vars uppgift är att hjälpa dig och ditt företag med era inköp. I tillägg disponerar vi specialister per produktområde, installatörer och supportekniker. Allt för att ge ditt företag bästa möjliga service och uppföljning. 

Du hittar våra företagscenter i merparten av våra varuhus runt om i hela Sverige. Så kontakta ditt närmaste företagscenter och låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov. Önskar du ett möte - vare sig digitalt eller under trygga fysiska förhållanden - så går detta precis lika bra.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig - varmt välkommen til Elgiganten Företag!

Klicka i listan nedan för att se kontaktuppgifter till våra lokala företagsrådgivare.