Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Samsung Galaxy S20, S20 Plus och S20 Ultra

 

Samsung Galaxy S20, S20 Plus och S20 Ultra

En framtidssäker mobil i absoluta toppklass redo för 5G. Galaxy S20 Ultra har Samsungs bästa kamera någonsin. Den har en revolutionerande kamera med 100x Zoom, 108 MP och den fångar alla detaljerna även fast det är mörkt ute. Förboka din nya Samsung Galaxy redan nu - så att du kan lägga vantarna på en framtidssäker mobil i absoluta toppklass, och som är redo för 5G!

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Galaxy S20 Ultra

Med fyra kameror på baksidan kan du ta bilder, filma och lägga ut det på direkten i professionell kvalitet. Huvudkameran är på 108 megapixlar – det högsta antalet antal megapixlar på marknaden. Det ger extrema skärmar och gör alla detaljer otroligt skarpa. Bilderna kan beskäras och förstoras helt utan att du förlorar kvalitet.

Kameran med teleobjektivet ger dig upp till 100 gångers zoom. Kameran med ultravidvinkelobjektiv på 123° tar bilder på samma sätt som ditt öga ser världen, medan den fjärde kameran mäter avstånd och låter dig ta bilder med ett fint skärpedjup – det som annars kallas för bokeh.

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Ljuskänslig kamera och 8K-videor

Galaxy S20 Ultra är utrustad med Samsungs mest ljuskänsliga kamera någonsin. Innan har det varit svårt att fånga känslan av djup och skärpa i svag belysning, men med en kombination av en större bländaröppning, optik i toppklass och stora kamerasensorer kan Galaxy S20 Ultra fånga mer ljus.

8K-videor fångar omöjliga ögonblick som stillbilder. 8K betyder att du kan filma med otroligt hög upplösning och spara stillbilder direkt från filmen. Fånga ögonblicken som betyder något. 8K betyder också att dina filmer är framtidssäkrad, då upplösningen matchar framtidens skärmar.

 

Samsung Galaxy S20 och S20 Plus

 

 

Galaxy S20 och S20 Plus

Galaxy S20 och S20 Plus kommer med kameror som gör det möjligt att fånga världen och de minsta detaljerna - både på bild och på film.

30 gångers zoom betyder att du inte behöver låta dig begränsas av avstånd, och med 64 megapixlar kan du fånga till och med de minsta detaljerna. Med dessa modeller kan du också filma i 8K. När det kombineras med kamerans höga ljuskänslighet kan du också fånga det som annars är dolt i nattens mörker.

 

Raffinerad och enkel design

Hela Galaxy S20-serien har skärmar som täcker ännu mer av mobilens framsida. Du får med andra ord en större skärm, utan att mobilen blir större. Du kommer se mer av de filmerna och bilderna du tittar på, men du kan samtidigt njuta av en mobil med rundade hörn och ett smalare format som ligger väl i handen. Appar och funktioner är enklare att komma åt, och du kan välja att de apparna som används mest finns nära till hands.

 

Redo för 5G

Galaxy S20 Ultra är helt redo för 5G, medan vi väntar på att nätet ska byggas ut. Det kommer ge dig nya upplevelser och möjligheter. Ett snabbare nät överallt ger dig möjlighet att streama videor i högre kvalitet, ladda upp innehåll på direkten, och använd mobilen med minimal fördröjning. Galaxy S20 Plus är redo för 5G, och Galaxy S20 har en variant med 5G-stöd.

 

Samsung Galaxy S20

 

Batterikapacitet

Galaxy S20 Ultra har det största batteriet i en Samsung-mobil någonsin. Det är på hela 5000 mAh, vilket är mer än 20% större än i Galaxy S10 Plus. Galaxy S20 har ett batteri på 4000 mAh, medan batterit i Galaxy S20 Plus är på 4500 mAh. Men det är inte bara de stora batterierna som ser till att mobilen orkar med. Internminnet såväl som processorerna har blivit ännu mer effektiva, som betyder att strömförbrukningen är lägre. Hela Galaxy S20-serien har också den nyaste snabbladdningsteknologin, så att batterit kan laddas till över 50% på 30 minuter.

 

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Snabbare och mer effektiv

Kraften i en mobiltelefon är beroende av många faktorer. I Galaxy S20-serien sitter Samsungs kraftfullaste och snabbaste processor någonsin. I Galaxy S20-mobilerna finns dessutom många lösningar som inte bara ökar hastigheten utan också förlänger batteriets kapacitet och gör minnet mer effektivt. En snabbare 120 Hz skärm skapar en skönare känsla som är svår att beskriva. Men när du en gång provat är det svårt att nöja sig med något annat. Det går mjukare när du bläddrar mellan sidor och appar. Skärmen är dubbelt så snabb som Galaxy S10.

 

 

Samsung Galaxy S20

 

Plats för mer

Galaxy S20 Ultra finns med 128 GB eller 512 GB minne. Galaxy S20 finns med 128 GB, Galaxy S20+ med 128 GB eller 512 GB minne. Det är mycket. Men det finns också plats för micro SD-kort som ger utökat minne upp till 1,5 TB (minneskort säljs separat).