Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Google Home är en smart högtalare och en digital assistent som du styr med rösten - på svenska! Google Home placeras typiskt i det lite större rummet, medan Google Home Mini är den perfekta samtalspartnern i ett lite mindre rum. Nu har Google Home lärt sig svenska och är redo att göra din arbetsplats ännu smartare. 

 


 
 Google Home og Google Home Mini

Google Home - skapat för att samarbeta

Google Home gör hela din arbetsplats smartare och din arbetsdag enklare. Högtalaren kan enkelt kopplas ihop med smart belysning, säkerhetssystem, musikanläggningar, TV och streamingtjänster. Med samarbetspartners som Philips Hue, Chromecast, Nest, Logitech och LIFX får du ett smart kontor fyllt med elektronik som kan kommunicera på ett helt nytt sätt. 

Här kan du läsa mer om vilka produkter Google Home kan kopplas till.

 


 
 Google Home og Google Home Mini

Google Home vs Google Home Mini

Google Home Mini har de flesta egenskaperna och funktionerna som Google Home har, men med en mindre högtalare och färre knappar. Mini är mindre och mer diskret och med ett ljud som är specialanpassat för röståtergivning.

Här kan du läsa mer om skillnaderna på Google Home och Google Home Mini.

 


 
 Google Home og Google Home Mini

Så kommer du igång med din Google Home

Uppstart av Google Home är designat för att vara både användarvänligt och enkelt. Uppstarten kräver inte mykcet mer än att du har Google Home-appen nedladdad och att du har en stabil WiFi-anslutning.