Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Hösten och vintern är precis runt hörnet, och det innebär kallare och blötare månader framåt. Den kommande säsongen påverkar oss alla, och vissa branscher mer än andra. Därför kan du, med hjälp av rätt professionella produkter, vara säker på att du är utrustad med rätt produkter för din verksamhet. Vi har därför samlat ihop en rad torkskåp, skotorkar, värmeprodukter och dammsugare för att du ska kunna få inspiration för hur du och din verksamhet får ut det bästa av dessa månader.


Låt Elgiganten Företag hjälpa till att erbjuda produkter som kan göra hösten och vintern behagligare för dig och din verksamhet.


Värmefläktar och element

Värm upp hela kontoret, ett enskilt rum eller utrymme efter behov och njut av den behagliga temperaturen under de kalla månaderna. Tänk också på att ett värmeelement eller en värmefläkt kan hjälpa dig att hålla nere dina el- och värmekostnader och därmed spara pengar. Här hittar du vårt breda sortiment av värmefläktar och element. 

#

 


 

Skotork

Med en höstsäsong i sikte - och därmed sämre väder så kan det vara en idé att investera i en skotork. Med en skotork kan du undvika våta golv på kontoret eller på avdelningen genom att hänga upp de blöta skorna på tork. Det är både effektivt och billigt, och dessutom mycket lätt att använda.


Torkskåp

Med ett torkskåp kan du snabbt och enkelt torka stora mängder kläder och tvätt samtidigt, upp till 4 kg. Det är dessutom lämpligt för textilier som inte tål de höga temperaturerna i en torktumlare.

En av fördelarna med ett professionellt torkskåp är energibesparingslösningen med avancerade sensorer som slutar torka när kläderna är torra. Detta kan spara upp till 40% på energiförbrukningen jämfört med ett timer-drivet torkskåp.


Vilken avdelning har inte upplevt hur snö, slask och regn i kombination med utomhusaktiviteter är en dålig kombination och bland annat skapar ett smutsigt inomhusklimat, fyllt med ytterkläder som inte kan torka.

Undvik en sådan situation med ett torkskåp som hanterar stora mängder kläder, samtidigt som du sparar pengar på elräkningen! 

#