Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

 

Ta del av vårt utbud av hotell-TV, visningsskärmar och projektorer. Kanske är det dags att sätta upp en digital skärm i receptionen eller mötesrummet, eller varför inte marknadsföra er via ert skyltfönster eller annan passande plats för er verksamhet.

Behöver du vägledning är du varmt välkommen 
att kontakta oss så ser vi till att ni får den lösning som passar er bäst.

 

 

Hur kan en kommersiell skärm hjälpa till att förbättra din verksamhet?

Butiker

 

 

Säg hej då till fysiska affischer, annonser och menyer. En Digital signage-skärm erbjuder ett betydligt snabbare och effektivare sätt att kommunicera med dina kunder. Med en skärm avsedd för komersiellt bruk, så kan du rulla mellan olika annonser, menyer och andra budskap på det sätt som passar i din verksamhet. Skärmar med touch-funktion tillåter dina kunder att själva bläddra mellan budskap, göra beställningar eller titta igenom katalogen med ditt företags nyaste produktlanseringar.

Hotell-TV

 

 

Vi erbjuder en rad skärmar anpassade för t ex hotellrum, som gör att du kan anpassa innehållet som dina gäster kan välja bland. Det kan även innehålla skräddarsydda meddelanden, som t ex information som hälsar gästen välkommen till hotellet. Dessutom kan de leverera en mängd onlineinnehåll som styrs och hanteras från en central punkt. Ditt hotell kan även använda dedikerade TV-kanaler för att skapa och visa egen information.

Utbildning

 

 

Ge eleverna i ditt klassrum en bättre upplevelse än vad än en traditionell whiteboard kan erbjuda. En Digital signage-skärm kan användas för att visa interaktivt innehåll, tillhandahålla material för tester och göra dina lektioner mer engagerande och roliga. Dessutom erbjuder de enklare sätt att planera dina lektioner, minska användningen av papper och låter dig dela material från en mängd olika enheter. Touch-skärmar gör det också möjligt att markera, förklara eller tolka informationen som visas på skärmen - precis som på en vanlig whiteboard, men betydligt lättare.

 

På kontoret

 

 

Leverera starka och tydliga meddelanden till medarbetare och anställda. Presentera dina projekt med interaktion och deltagande på plats. Gör dina möten effektivare och främja samarbete. Från stora formatskärmar, lobbyn eller receptionen till touch-aktiverade skärmar i dina möteszoner, gör digital signage ditt företag att kommunicera snabbare och tydligare. Att hålla kontakten med dina affärspartners utomlands blir också lättare med en digital skärm. De stora skärmarna ger gott om plats för videokonferenser med flera deltagare som delar sina dokument på skärmen.

Offentliga platser

 

 

Från digitala skyltar på ett offentligt kontor till interaktiva tidtabeller vid en järnvägsstation ger skyltarna mer aktuell och relevant information än sina fysiska motsvarigheter. Museer kan låta sina besökare ta reda på mer insiktsfull information om sina utställningar. Ett zoo kan visa olika djur genom live-view-kameror, även när de gömmer sig för att inte synas i det ordinarie fönstret. En reception eller annan samlingsplats på företag eller en organisation kan erbjuda sina besökare en verkligt interaktiv upplevelse.

Se hela vårt sortiment av kommersiella skärmar