Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

iPhone Xs och iPhone Xs Max

NYHET! Köp iPhone Xs och Xs Max hos Elgiganten Företag.

 

iPhone XS

En storslagen upplevelse. Eller två.

 

Två storlekar med Super Retina. En med den största skärmen någonsin på en iPhone. Ännu snabbare Face ID. Det smartaste, mest kraftfulla chippet i en smartphone. Och ett banbrytande system med dubbla kameror. iPhone Xs har allt som du förväntar dig av en iPhone. På en helt ny nivå. Dubbelt upp.

 
 

Super Retina. Stor och större   iPhone Xs specialkonstruerade OLED-skärm har den bästa färgåtergivningen på marknaden, hdr och äkta svarta nyanser. Dessutom har iPhone Xs Max den största skärmen någonsin på en iPhone.

 

iPhone XS Max
6,5" skärm1

 

iPhone XS
5,8" skärm1

iPhone XS Max
6,5" skærm1

iPhone XS
5,8" skærm1

En heltäckande upplevelse. Se hur mycket mer plats det finns för allt du gillar.

 

iPhone XS Max

 

iPhone 8 Plus

 

iPhone XS

 

iPhone 8 Plus

Material i en klass för sig. Glaset är det starkaste någonsin på en smartphone. Den nya vackra finishen i guld, har skapats med en process på atomnivå. De rostfria banden av kirurgiskt stål är bearbetade med högsta precision. Och tåligheten mot vatten och damm är ännu bättre.2

 

Rostfritt stål av kirurgisk kvalitet. Apple har utvecklat en speciallegering som bearbetats in i minsta detalj, för att ge banden som omger din iPhone tre olika finishar.

PVD-färgprocess. Mobilerna med finish i guld eller rymdgrått har rostfria stålband som genomgått en avancerad process som kallas physical vapor deposition. Den ger färger och reflektioner som kompletterar glaset på ett vackert sätt.

Trådlös laddning. Tack vare en baksida av glas kan du ladda iPhone XS tråslöst.3 Den laddas till och med snabbare än iPhone X.

Avancerad Face ID. Säkerhet är en enkel match när ditt ansikte är ditt lösenord. Du kan låsa upp din iPhone, logga in i appar och betala med ett ögonkast. Det är det säkraste sättet att indentifiera sig med ansiktet i en smartphone. Och nu går det ännu snabbare.

 

Intelligent A12 Bionic. Det här är det smartaste, kraftfullaste chippet någonsin i en smartphone, med den nya generationen Neural Engine från Apple. Suveränt för förstärkt verklighet (AR). Du kan ta fantastiska porträttbilder och justera skärpedjupet i efterhand. Dessutom går allting snabbare och smidigare.

 

Upp till
50 % snabbare
grafik4

Upp till
15 % snabbare
prestandekärnor4

Upp till
50 % lägre
strömförbrukning i effektivitetskärnorna4

 

Åttakärnig
Neural Engine

Förbättrad
bildsignalprocessorbildsignal-
processor

Avancerad
styrenhet för prestanda

 

Banbrytande system med dubbla kameror. Världens populäraste kamera tar fotografen in i en ny era. En nytänkande sensor arbetar med bildsignalprocessorn och Neural Engine för att hjälpa dig skapa fantastiska bilder.

Smart HDR. Fler lager av bildinformation, en snabbare sensor och det kraftfulla A12 Bionic-chippet återger fler detaljer i skuggpartier och högdagrar.

Större och djupare pixlar. En ny sensor ger noggrannare detaljrikedom, bättre färgprecision och minskar bruset i bilder tagna under dåliga ljusförhållanden.

Forbättrad bokeh-effekt. Bilder i porträttläge ser ännu proffsigare ut tack vare en sofistikerad oskärpa i bakgrunden.

Ny funktion för justering av skärpedjup. När du använder porträttläget kan du nu ändra skärpedjupet i efterhand.

Dubbel 12 MP-kamera på baksidan

 

ƒ/1,8
vidvinkelobjektiv

Porträttläge
med skärpedjupjustering

ƒ/2,4
teleobjektiv

Video i 4K
upp till 60 bilder/s.

2x snabbare sensor
för Smart HDR
i dina billeder

TrueDepth-kamera

 

ƒ/2,2
vidvinkelobjektiv

Porträttläge
med skärpedjupjustering

Video i 1080p HD
upp till 60 bilder/s

Och allt det här. iPhone XS har kapacitet för avancerad 4G LTE , som ger otroligt snabb nedladdning.5 Lagringskapaciteten, upp till 512 GB, är större än hos någon tidigare iPhone.

 

5 Seconds of Summers musikvideo Want You Back är tillgänglig i iTunes.

Ingen annan mobil är som iPhone. Varje beslut som ligger bakom en iPhone gör den unik. Från hur den tillverkas, till hur integritet och säkerhet byggs in från början, till hur den ansvarsfullt återvinns av Apple.