Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Jabra Elite 85h hörlurar på ett flygplanssäte bredvid en smartphone och portfölj.

 

 

Jabra Elite 85h - utvecklade för överlägset ljud

 

 

Jabra Elite 85h around-ear hörlurar är utvecklade för överlägsen trådlös ljudkvalitet för musik och samtal. Avancerad SmartSound-teknik justerar automatiskt ljudet till din omgivning och erbjuder optimalt ljud. Smart Active Noise Cancellation (ANC) blockerar allt oönskat bakgrundsljud och erbjuder överlägset ljud i alla omgivningar. Dessa hållbara hörlurar kommer med lång batteritid, röstassistent och dubbla mikrofoner för optimal användarvänlighet.

 

Kvinna som sitter på ett tåg med Jabra Elite 85h hörlurar.

 

36 timmars batteritid

En laddning ger dig upp till 36 timmars batteritid med aktiv brusreducering (ANC) påslagen. One-touch anslutningen till Alexa, Siri eller Google Assistant gör det möjligt för dig att använda röststyrning till att boka möten, hitta närliggande evenemang eller få dina meddelanden upplästa för dig.

 

 

Black Elite 85h hörlurar över en portfölj som star på en bänk vid en tågplattform.

 

SmartSound och ANC

Elite 85h känner av om du sitter t.ex. på ett tåg och slår automatiskt på Smart Active Noise Cancellation, så att ljudet omkring dig försvinner. Hörlurarna lägger också märke till när du går av tåget och aktiverar automatiskt HearThrough-funktionen, så du hör omgivningen igen.

 

 

Man som sitter på ett kafé och håller en telefon och använder Jabra Elite 85h hörlurar.

 

Optimal samtalskvalitet

Hörlurarnas avancerade samtalsteknologi använder sex av åtta mikrofoner till att höja samtalskvaliteten och stänga ute vind- och störande bakgrundsljud. De övriga två mikrofonerna skapar en digital profil av ljudet i din omgivning och baserat på den informationen kan du justera dina musikinställningar som du önskar.

 

 

Tre smartphones med Jabra Sound+ app som visas på skärmarna.

 

Jabra Sound+ appen

Via Jabra Sound+ appen kan du bland annat välja röststyrningsfunktion, anpassa din musikprofil och justera hur mycket bakgrundsljud du vill släppa in eller stänga ute. Du kan också ha koll på batterianvändningen och installera programvara. Enheten uppdateras direkt i appen, utan att hörlurarna behöver vara anslutna till en dator.

 

 

 

 

Jabra. Ljud som är framtaget för dig.

Jabra förstår vad det krävs för att leverera högklassiga ljudlösningar till dig. Produkterna är framtagna för att ge dig precis det du behöver för en oöverträffad samtals- och musikupplevelse.

För Jabra är det viktigt att formen återspeglar funktionen. Genom att förstå dina behov, vare sig det är det bästa ljudet för samtal och musik, eller nya förbättrade funktioner för koncentration, är deras fokus på vad det är du vill ha, och hur du kommer att använda det. Därför hittar du alltid ett par hörlurar eller headset från Jabra med perfekt ljudlösning, oavsett om det är för användning på kontoret, pendlingen, gymmet, eller ute i naturen. Vad du än behöver och var du än behöver det, så har de världsklassprodukter som uppfyller dina krav.

 

Dinside terningkast 6
Dinside anbefalt produkt mai 2019
TU best i test
Tek.no anbefalt